26 / 04 / 2024

Şeker Vadi Konakları'nda 380 bin dolara!

Şeker Vadi Konakları'nda 380 bin dolara!

Projede konut fiyatları 380 bin dolar ile 1 milyon 700 bin dolar arasında farklılık gösteriyor



Şeker Vadi Konakları, Beyaz İnşaat tarafından, modern mimari estetiğiyle tasarlandı. Proje, çağdaş inşaat teknolojisi, en kaliteli malzeme ve birinci sınıf işçilikle, depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor.

6 dönüm proje alanına sahip olan Şeker Vadi Konakları, net 3 bin 400 metrekare inşaat alanı üzerinde bulunuyor. Daire teslimlerinin 2009 yılı aralık ayında yapılması planlanan Şeker Vadi Konakları'nın proje mimarlığı Nüvit Yeğin, statik projesi ise Yeğin Mimarlık tarafından üstlenildi. Zemin etüdü ELC Group tarafından yapılan Şeker Vadi Konakları, Akademi Teknik Yapı Denetim tarafından denetleniyor. 
 
İstanbul'un en nezih semtlerinden birinde, Etiler-Ulus'ta inşa edilen Şeker Vadi Konakları, prestij dolu konumuyla yaşamınıza fark katmaya hazır.
 
Metrocity, Akmerkez ve Kanyon gibi İstanbul'un en gözde iş ve alışveriş merkezleriyle, bölgenin en seçkin cafe-bar ve restoranları, yeni eviniz Şeker Vadi Konakları'na sadece birkaç dakika yakınlıkta.
 
Ayrıca, Bebek, Arnavutköy ve Ortaköy gibi en güzel sahil semtleri, aracınızla kısa bir yolculuk kadar yakın. 
 
Sitede açık yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun salonu, vücudunuzdaki toksinlerden gülümseyerek arınacağınız sauna ve Sports Cafe bulunuyor.
 
Şeker Vadi Konakları 4 lüks bloktan oluşuyor. 50-290 metrekarelik farklı seçenekler sunan Şeker Vadi Konakları'nda toplam 49 daire bulunuyor. Projede konut fiyatları 380 bin dolar ile 1 milyon 700 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Konut bedelinin yüzde 90'ına kredi kullanılabiliyor.

0212 257 05 30

www.sekervadi.com
[email protected]


Geri Dön