29 / 03 / 2024

Şekerbank 62 ilde 650 gayrimenkulünü 28 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Şekerbank 62 ilde 650 gayrimenkulünü 28 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Şekerbank ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji aracılığıyla 28 Mayıs 2015 tarihinde Perşembe günü açık artırma ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 500 TL'den başlangıç gösteriyor.



Şekerbank yeni girişlerle ihtiyaç fazlası gayrimenkullerini Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından düzenlenecek müzayedede açık artırma yöntemiyle  satışa sunacak.


Müzayede, 28 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 14:00’da ESKİDJİ Yenibosna adresi ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak. Peyler, müzayede sırasında açık artırma yöntemiyle alınacak.


Müzayede kapsamında toplam 62 ilde 650 gayrimenkul satışa çıkacak. Gayrimenkuller; Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Artvin, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkkale, Çorum, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Hatay, Gümüşhane, Isparta, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak'ta yer alıyor.  


KDV'siz dilenirse Şekerbank kredisi ile ödemelerin yapıldığı gayrimenkullerin arasında konutlar, işyerleri ve arsalar yer alıyor. En ucuz gayrimenkul 500 TL ile Elazığ Merkez'de yer alan tarla. En pahalı gayrimenkul ise Bursa Yenişehir'de yer alan  5.841 metrekare alandaki depo, lojman ve tarla olarak belirlendi. Toplam bedeli ise 5 milyon 900 bin TL olarak belirlendi. 


Gayrimenkuller arasında konutlar, işyerleri, arsalar ve fabrikalar yer alıyor. Satışlar peşin yapılacak. Muhammen bedeli 100 bin TL'ye kadar olanlar için 1.000 TL, 100 bin 1 TL ile 500 bin TL arası olanları için 5 bin TL, muhammen bedeli 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL arası olanları için 10 bin TL ve 1 milyon 1 TL üzerindekiler için 50 bin TL nakit teminat yatırılarak toplantıya girilebiliniyor. 


İhale ilanı için tıklayın



Geri Dön