26 / 04 / 2024

Şekerbank 63 ilde 644 gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor!

Şekerbank 63 ilde 644 gayrimenkulü bugün satışa çıkarıyor!

Şekerbank 63 ilde 644 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü indirimli fiyatlarla bugün saat 14:00 'te açık artırma ile satışa çıkaracak.Gayrimenkullerin fiyatları 1.400 TL'den başlangıç gösteriyor.



Şekerbank 63 ilde 644 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü, indirimli fiyatlarla Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi tarafından bugün düzenlenecek müzayedede, açık artırmayla satışa sunacak. 


Gayrimenkullerin ihalesi naklen canlı bağlantı ile www.eskidji.com internet sitesinde yayınlanacak. Satış ihalesi saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 


Müzayede kapsamında toplam 63 ilde 644 gayrimenkul satışa çıkacak. Gayrimenkuller; Adana, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Bursa, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Kahramanmaraş, Rize, Ordu, Osmanye, Sakarya, Samsun, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak'ta yer alıyor. 


Gayrimenkullerin arasında konutlar, işyerleri ve arsalar bulunuyor. En düşük fiyata sahip olan gayrimenkul 1.400 TL ile Uşak Banaz'da yer alan tarla. En yüksek fiyat ise 5 milyon 900 bin TL ile Bursa Yenişehir'de yer alan 5.841 metrekare alandaki depo, lojman ve tarla olarak belirlendi. 


Muhammen bedeli 100 bin TL'ye kadar olanlar için bin TL , 100 bin 1 TL  ile 500 bin TL arası olanlar için 5 bin TL , 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL arası olanlar için 10 bin TL , 1 milyon 1 TL’nin üzerindekiler için 50 bin nakit teminat yatırılarak toplantıya girilebiliyor. 


Şartname için tıklayın



Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön