25 / 04 / 2024

Şekerbank 65 ilde 752 gayrimenkul satışa çıkardı!

Şekerbank 65 ilde 752 gayrimenkul satışa çıkardı!

Şekerbank, ihtiyaç fazlası 752 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 29 Eylül salı günü gerçekleştirilecek olan açık artırmada gayrimenkullerin satışı KDV'siz ve istenilirse Şekerbank kredisi ile yapılacak.




Şekerbank, ihtiyaç fazlası 752 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satışı KDV'siz ve istenilirse Şekerbank kredisi ile yapılacak. Açık artırma ile satılacak olan gayrimenkuller için müzayede 29 Eylül 2015 Salı saat 14:00'te yapılacak.


Konut, işyeri ve arsaların yer aldığı gayrimenkullerin satışa çıkarıldığı 65 il arasında; Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Hatay, Gümüşhane, Isparta, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Malatya, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sivas, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak yer alıyor.


Muhammen bedeli 100 bin TL'ye kadar olanlar için bin TL , 100 bin 1 TL  ile 500 bin TL arası olanlar için 5 bin TL , 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL arası olanlar için 10 bin TL , 1 milyon 1 TL’nin üzerindekiler için 50 bin nakit teminat yatırılarak toplantıya girilebiliyor. 


Açık artırmaya katılım wwww.eskidji.com internet sitesi üzerinden de yapılabiliyor. Yenibosna'da yer alan Eskidji'de yapılacak olan ihale internet sitesinden de naklen yayınlanacak.



Şartname için tıklayın


Tel: 0212 454 11 88

Web: www.eskidji.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön