20 / 04 / 2024

Şekerbank gayrimenkullerinin satış ihalesi yarın saat 14.00'te!

Şekerbank gayrimenkullerinin satış ihalesi yarın saat 14.00'te!

Şekerbank gayrimenkullerinin satış ihalesi yarın saat 14.00 'te Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 60 ilde 609 gayrimenkulün satışa çıktığı ihalede en pahalı gayrimenkul Ankara'daki fabrika...



Şekerbank gayrimenkullerini Eskidji Müzayedecilik tarafından 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14.00'te açık artırma ile satışa çıkarıyor. 60 ilde 609 gayrimenkulün satışa çıktığı ihalede gayrimenkullerin fiyatları 518 TL'den başlıyor. 


Satışa çıkan gayrimenkuller Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bayburt, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Hatay, Isparta, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Marsin, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Van, Yalova ve Zonguldak'ta yer alıyor. 


Gayrimenkuller içinde yazlıklardan konutlara fabrikalardan arsalara ve işyerlerine kadar birçok seçenek yer alıyor. Satışa sunulan en pahalı gayrimenkul ise 9 bin 380 metrekarelik alana kurulan  Ankara  Çubuk'taki fabrika. Fabrikanın toplam tutarı 3 milyon 300 bin TL. 


KDV'siz satışa çıkan gayrimenkuller için düzenlenecek ihale ESKİDJİ Yenibosna / İstanbul adresi olmak üzere Ankara Eskidji Bölge Ortaklıkları ve www.eskidji.com web adreslerinde yapılacak. 


Şekerbank konut kredisine de uygun olan gayrimenkuller için peyler, müzayede sırasında açık artırma yöntemiyle alınacak.


Müzayede detayları için tıklayın


http://www.eskidji.com/


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön