26 / 04 / 2024

Sel Ailesi, Seydioğlu Grup Gayrimenkul ile inşaatçılık yapacak!

Sel Ailesi, Seydioğlu Grup Gayrimenkul ile inşaatçılık yapacak!

Hüseyin Sel, Pendik Dolayoba'da kurduğu Seydioğlu Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Aşž"de Hasan ve Vildan Sel ile birlikte inşaatçılık yapacak. Firma, konut, ticarethane ve işyeri inşaatı yapacak



Hüseyin Sel, kurduğu Seydioğlu Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Taahhüt Aşž"de Hasan ve Vildan Sel ile birlikte inşaatçılık yapacak.

Velibaba Mahallesi Dolayoba Caddesi Tolga Sokak No.1 D.4 Pendik adresinde faaliyete geçen Seydioğlu Grup Gayrimenkul, İTO kaydını ve şirket ana sözleşmesinin imzalanmasını   4 Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirdi.
1 milyon TL sermaye ile kurulan şirket inşaat ve taahhüt işleri yapacak. İkamet veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatını yapacak olan şirket, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri ve ticarethane inşaatları yapacak, satacak ve kendi hesabına arazi ve arsalar alabilecek. Gayrimenkuller üzerinde ve başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapma yetkisi olan şirket, ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de gerçekleştirebilecek.

Seydioğlu Grup Gayrimenkul"ün yönetim kurulu başkanlığını Hüseyin Sel üstlenirken Hasan ve Vildan Sel"de üye sıfatı ile yönetimimde görev alacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön