25 / 04 / 2024

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Selam Rezidans Yunuseli ile rezidans konforu!

Bugüne kadar 2 binden fazla konut üreten Murat Özer İnşaat, 'Selam Rezidans' markasıyla Bursa Yunuseli'nde yeni bir dönem başlatıyor. Projelendirilmesinden anahtar teslimine kadar her aşamasında büyük titizlik gösterilen Selam Rezidans projesi 151 daire ve AVM'den oluşuyor.



Selam Rez4ans” markasıyla “rezidans” konseptine yepyeni bir vizyon kazandıran Murat Özer İnşaat, Yunuseli’nde inşaatı süren Selam Rezidans Yunuseli projesini hayata geçiriyor. Capital Bursa'da yer alan habere göre, 14 yıldır inşaat sektöründe birçok başarılı projeyi hayata geçirdiklerini ve 2 binden fazla konut ürettiklerini belirten Murat Özer İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özer, yaptıkları bütün işlerde projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine kadar sürecin her aşamasında kalite standartlarını koruduklarının altım çiziyor. Bu vizyonları sayesinde bugüne kadar birçok konut, işyeri, hastane ve plaza projesini hayata geçirdiklerim aktaran Ömer Özer, “Projelerimizde yaşanabilir mekanlar geliştirmeye azami özen gösteriyoruz. Tüm projelerimizi daha başlangıç aşamasında tüm ayrıntılarıyla planlıyoruz. Müşteri beklentilerini iyi analiz ederek tasarımlarımızı yapıyor, bu hedeflere uygun uygulamalar geliştiriyoruz. Teknolojiden de üst düzeyde yararlanarak, kaliteyi konforla birleştiriyor ve beklentileri en üst düzeyde karşılamaya çalışıyoruz” diyor.

REZİDANS KOPSEPTİNE YEPYENİ BAKIŞ

Firma olarak öncü olmaya ve vizyon projelerini uygulamaya geçilmeye çalıştıklarını ifade eden Ömer Özer, “Selam Rezidans” markasıyla rezidans konseptine benzersiz bir vizyon kattıklarım söylüyor. Bursa’mn ve Yunuseli bölgesinin ana arterlerinden birisi haline gelen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’na yakın bir lokasyonda hayata geçirdikleri “Selam Rezidans Yunuseli” projesinin özellikle estetik proje tasarımı ve “teras” konseptiyle benzersiz bir rezidans anlayışını sunduğunu dile getiren Ömer Özer, “Proje lokasyonumuz Bursa’nın en gözde ve hızlı büyüyen semti Yunuseli’nde. Bursa’nın her noktasından ulaşım çok kolay. Kentin merkezine ve şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya 10 dakika mesafede. Üstelik muhteşem bir Uludağ manzarasına sahip” diyor.

AVM'Sİ OLAN REZİDANS

Selam Rezidans Yunuseli’nde inşaatın hızla yükselmeye devam ettiğini söyleyen Özer, projeye yönelik ilgi ve talepten dolayı da mutlu olduklarını ve konutların yüzde 65’inin satıldığım kaydediyor. Projeyi bu yıl sonunda tamamlayarak hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını belirten Özer, proje ile ilgili olarak şu bilgileri veriyor. “Projemiz 12 bin 150 metrekare arsa üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip. 151 daire ve AVM’den oluşuyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra geniş teraslı rezidans daireler ve sosyal alanlar yer alıyor. Mimarisi ve teknik özellikleriyle 4 mevsim kaliteli bir yaşam imkanı sunuyor. Hedefimiz her mahalleye bir Selam Rezidans konseptini taşıyabilmek.”

“SELAM REZİDANS YUNUSELİ PROJESİ’NDE HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK”

Projemiz, 151 daire ve AVM’den oluşuyor. 3+1 ve 4+1 dairelerin yanı sıra geniş teraslı rezidans daireler ve sosyal alanlar yer alıyor.

Geniş bir peyzaj alanının yanı sıra futbol, basketbol sahası, tenis kortu, kütüphane, teraslı kafeterya, süs havuzları, yürüyüş yolu, çocuk oyun parkları, açık otopark, asansörlü kapalı otoparkın yanı sıra bay ve bayanlara özel ayrı yüzme havuzları, saunalar, Türk hamamları, spor salonları bulunuyor. 24 saat özel güvenlik ile korunuyor.Müşterilerimize Yunuseli’nin en ayrıcalıklı yaşam alanını sunduğumuzu düşünüyoruz. 

“MÜŞTERİ BEKLENTİLERİNİ İYİ ANALİZ ETMEK GEREK”

Konut sektöründe zaman zaman yaşanan dalgalanmalara rağmen, kalite ve istikrarlarıyla güven sağlayan markalar önemli işler yapmaya, talep görmeye ve büyümeye devam ediyor. Arz ve talepte zaman zaman iniş çıkışlar olsa da Bursa'da ve Türkiye'de özellikle konut talebi halen yüksek. Önemli olan müşterilerin beklentilerini iyi analiz edebilmek ve doğru projeleri sunabilmek. İnşaat sektörü alt sektörleriyle birlikte Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sunmaya devam edecek. Firma olarak yeni projelerimizle biz de Bursa ve Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sunmaya devam edeceğiz.

http://www.muratozerinsaat.com.tr/


Geri Dön