26 / 04 / 2024

Selçuklu Evleri'nde Ramazan Bayramı fırsatı!

Selçuklu Evleri'nde Ramazan Bayramı fırsatı!

Yapı Yatırım ve Aziz Gayrimenkul ortaklığında Sultanbeyli'de inşa edilmekte olan Selçuklu Evleri projesinde faizsiz komisyonsuz 29 ay vade ile ödeme yapılabiliyor..



Sultanbeyli'de, metro bağlantılarına yakın konumda Yapı Yatırım ve Aziz Gayrimenkul işbirliğiyle inşa edilmekte olan Selçuklu Evleri projesinde Ramazan ayı fırsatları devam ediyor. Yüzde 30 peşinat + kalanı faizsiz ve komisyonsuz 29 ay taksitle ödeme seçeneği ile ev sahibi olunabilen Selçuklu Evleri projesinde dileyen banka kredili ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor.

 

Haziran 2016  tarihinde tamamlanarak teslm edilmesi beklenen Selçuklu Evleri projesinde metrekare birim fiyatları ortalama 2 bin 500 lira olarak belirlendi. 3 blok olarak tasarlanan ve toplam 193 daireden meydana gelen Selçuklu Evleri projesinde 114 - 171 metrekare arasında 2+1 ve 3+1 daireler  bulunuyor.

 

EM Sultanbeyli gişelerine  ise sadece 3 dakika, Marmara Üniversitesi Hastanesi ile Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne 5 dakikada, Viaport AVM'ye ise 10 dakikalık mesafede yükselen Selçuklu Evleri projesinde konutların yanı sıra sosyal donatı ve aktivite alanları da bulunuyor.


Star 


Geri Dön