20 / 04 / 2024

Selective Kartal Evleri´nde teslimler başladı! 145 bin 500 TL'ye!

Selective Kartal Evleri´nde teslimler başladı! 145 bin 500 TL'ye!

Alper İnşaat tarafından Kartal´da inşa edilen Selective Kartal Evleri´nde Haziran´ın 2.yarısı itibariyle daireler sahiplerine teslim edilmeye başlandı



Alper İnşaat tarafından Kartal´da inşa edilen Selective Kartal Evleri´nde Haziran´ın 2.yarısı itibariyle daireler sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Dairelerini teslim alan ev sahipleri, "zamanında teslimden ve kaliteden son derece memnun olduklarını" belirtiyorlar. Ayrıca, Alper İnşaat taşınmaların başladığı Selective Kartal Evleri´nde, Temmuz sonunda daire sahiplerine havuz başında bir kokteyl verecek.

Proje 5 bin 380 m2 alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.

67 metrekare, 71 metrekare ve 73 metrekare olmak üzere üç farklı tipteki 1+1 daireler 145 bin 500TL´den başlayan fiyatlarla satılıyor. Daire tapuları ve daireler hemen teslim ediliyor. Ayrıca istenilen herhangi bir bankadan kredi kullanılabiliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire satışları ise önceki aylarda tamamlandı.

31 Temmuz´a kadar sürecek olan kampanyada;
 
Peşinat Erteleme: Peşinatı olmayanlar, ertelemeli peşinat avantajı sayesinde peşinat ödemesini Ocak 2011 erteleyebiliyor.
 
Peşinata İndirim: Peşinatı sözleşme anında vermek isteyenlere ödediği peşinat üzerinden %5 indirim uygulanarak, hem daire bedeli hem de taksit ödemeleri düşürülmüş oluyor.

Daire bedelinin tamamını peşin olarak ödemek isteyenlere de daire bedeli üzerinden %5 indirim uygulanıyor.

Selective Kartal Evleri E-5'e 1 dakika mesafede bulunuyor. 

Projenin sosyal alanlarında , üst düzey deprem güvenliği, 24 saat site güvenliği, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanı ve pergoleler, fitness center, tenis kortu, basket alanı, 2 adet teras cafe ve 1 adet havuz cafe, bay / bayan, sauna, teleskop, çok amaçlı salon, hobi odası, kapalı otopark bulunuyor.
 
Günümüzde kalabalık site ortamlarında kimse kimseyi tanımıyor, her gün birbirimize ve hayata teğet geçiyoruz.. Selective Kartal Evleri oluşturduğu sıcak, samimi ve sosyal site konsepti sayesinde insanların yeniden birbirine ve hayata dokunmasına imkan tanıyor..
 
Bu konseptte iş hayatının yoğunluğundan yorgun düşmüş kişiler bile, gün batımında 360 derece İstanbul manzaralı Teras Cafe´de dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecek veya çok amaçlı salonda çocuklarının doğum günlerini veya özel günleri sevdikleriyle paylaşabilecek.. En yakın arkadaşıyla tenis maçı yapıp, maçın yorgunluğunu havuz keyfiyle atabilecek.. Selective Kartal Evleri´ni tercih edenler, seçici davranmanın ödülünü alacak, hayata yeni bir başlangıç yapabilecek..


Geri Dön