26 / 04 / 2024

Selim Akın İncek Loft'u anlattı!

Selim Akın İncek Loft'u anlattı!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, Incek Loft'un Ankara'da hayata geçirdikleri en büyük prestijli proje olduğunu söyledi. Akın, yeni projelerini Kentin İşadamları'na anlattı.



İncek Loft projenizi biraz anlatır mısınız?

 

İncek Loft Ankara'nın yeni cazibe merkezi, İncek'in en büyük konut projesidir. Toplam bin 135 konuttan oluşuyor. Brüt metrekare fiyatları ortalama 3 bin TL olan projede daire fiyatları ise 218 bin TL'den başlayacak. Fiyat poltikası bizim için önemli.  Ankara  Evleri , Teras Evler ve Yüksek Evler'den oluşan incek Loft'ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor. 

Ankara'da pek çok değerli projeyi hayata geçirdik. Şimdi, Ankara'nın yükselen bölgesi İncek'te, Incek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz.


 

İncek Loft'a ilgi nasıl? 


incek Loft'a ilgi beklenenin üstünde gerçekleşti. 

Tanıtımlarımızın 20. gününde 450'nin üzerinde konutun satışını tamamladık. Proje İncek'in dokusunu bozmadan, bölgeye ciddi bir hareket kazandıracak. Biz çok arsa stoku olan ve sürekli konut üreten bir firma değiliz. Beklediğimizin üzerinde ilgi gördük. 

Başkent'in tanınan en genç ve başarılı iş adamı Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, "Ankara'da en prestijli projeyi biz hayata geçirdik" dedi. 

Akfen Holding'in ikinci kuşak yöneticilerinden Akın, Ankara'daki iddialı projelerini HT Ankara'ya anlattı


Biraz kendinizden bahseder misiniz? 


Ankara doğumluyum. İngiltere, Surrey Üniversitesi İşletme bölümü'nden mezun oldum. Şu an Akfen Holding ve iştiraklerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyorum. 

2005-2006 yıllarında Surrey Üniversitesi Türk Derneği Başkanlığı yaptım. Türkiye Genç İşadamları Derneği Üyeliği ve Türkiye Anadolu Çalışanları ve Emekçiler Derneği Onursal Üyeliği'ne devam ediyorum.

 

Akfen Holding hakkında bilgi verir misiniz? 


38 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan bir firmayız. Ankara'da kurulduk, Ankara'da büyüdük ve Ankara'da pek çok değerli projeyi hayata geçirdik. 

Havalimanı yönetimi ve operasyonları, inşaat, deniz limanı işletmeciliği, deniz ulaşımı, su dağıtım ve atık su hizmetleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteriyoruz. 


Ankara'da hayata geçirdiğiniz projeleri tanıtır mısınız? 



Şu an başkentte hayata geçirmiş olduğumuz en büyük projelerden biri Akfen İnşaat'ın konut markası olan "İncek Loft" projesidir. Aslında Akfen Holding olarak havaalanı inşaatlarından, denizyolu yatırımlarına enerjiden gayrımenkule kadar geniş bir yelpazade yatırımlarımız ve Türkiye'ye değer katan pek çok projede imzamız var. Ancak Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmam sebebiyle her alana yoğunlaşamıyorum. En çok zaman ayırdığım ise, Enerji ve İnşaat alanları. Bir de konuşmanın başında bahsettiğim gibi konut projemiz olan İncek Loft ile ilgileniyorum.


Telefon: 0312 408 10 00

Web: www.akfen.com.tr


Habertürk Ankara 


Geri Dön