25 / 04 / 2024

Selimoğlu Group, Residence Eagle projesi ile Kartal'da!

Selimoğlu Group, Residence Eagle projesi ile Kartal'da!

Firma: Selimoğlu Group

Proje: Eagle Residence Kartal

Selimoğlu Group, Residence Eagle projesi ile Kartal'da. Selimoğlu Group, İstanbul'un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Anadolu Yakası Kartal' ın en yeni projesi Residence Eagle'ı hayata geçiriyor.



Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, düzenlenen basın toplantısında lanse edilen Residence Eagle projesinin, 15 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirildiğini söyledi. Selimoğlu, 17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip proje 137 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor. 


4 bin 193 metrekare arsa üzerinde yükselen Residence Eagle'm 2 bin 700 metrekaresi peyzaja ayrıldı. 


Selimoğlu, bugüne kadar İstanbul'un en gözde yerleşim alanlarından Erenköy, Bağdat Caddesi, Kalamış, Çamlıca ve İzmirÇeşme gibi bölgelerde binlerce konutu hayata geçirdiklerini belirterek, "Markalı konut sektöründe de Çeşme ve Çengelköy'de devam eden projemizin ardından Kartal'da, Residence Eagle projemize start veriyoruz. İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Kartal'a mimarisiyle ve donatılarıyla değer kazandıracak bir proje inşa ediyoruz" dedi. 


Residence Eagle, ulaşım açısından avantajlı bir noktada yer alıyor. 2014'ün sonunda Marmaray'm devamı niteliğinde oluşturulacak Ayrılık Çeşme - Pendik hattı istasyonuna 2 dakika mesafede konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. 

Büyüklükleri 52 ile 130 metrekare arasında değişen daireler; stüdyo, 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 tiplerinde oluşturuluyor. Residence Eagle, lansman dönemine özel ayrıcalıklarla 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Hürses


projeye sor



Geri Dön