26 / 04 / 2024

Selimoğlu Group Residence Eagle'da minimum 155 bin liraya!

Selimoğlu Group Residence Eagle'da minimum 155 bin liraya!

Selimoğlu Group, Çengelköy projesinin ardından, Kartal'da Residence Eagle adıyla 20 milyon TL'lik yeni projesini satışa çıkardı. 134 konut ve 10 ticari üniteden oluşan Residence Eagle'de daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor.




Dolar kurunun arttığı 17 Aralık sürecine rağmen inşaat sektöründe yeni lansmanlar devam ediyor. İnşaat sektöründe yarım asrı geçen bir süreden bu yana yer alan Selimoğlu Group, Çengelköy projesinin ardından, Kartal'da Residence Eagle adıyla 20 milyon TL'lik yeni projesini satışa çıkardı. 134 konut ve 10 ticari üniteden oluşan Residence Eagle'de daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. 


Projenin tanıtım toplantısında konuşan Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Selimoğlu, Kartal'da denize 300 metre mesafede yapılan projenin 17 bin 365 metrekare inşaat alanına sahip olduğunu söyledi. Eczacıbaşı Kanyon, Ağaoğlu ve Dap Yapı'nın projelerinin yanında yer alan projenin bu nedenle kısa zamanda yüksek prim getireceğini aktaran Selimoğlu, 2 hafta önce yapılan ön tanıtımda projenin yüzde 10'luk bölümünün satıldığını kaydetti. Residence Eagle'da büyüklükleri 52 üe 130 metrekare arasında değişen stüdyo, 1 + 1, 2 + 1 ve 3+1 dairelerin yer aldığını aktaran Selimoğlu, "Lansman dönemine daireler 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Metrekare satış fiyatları ise 2 bin 600 TL ile 3 bin 600 TL arasında değişiyor" dedi. Selimoğlu, kaba inşaatının yüzde 50'si tamamlanan projenin Haziran 2015'te teslim edileceğini kaydetti. 


Selimoğlu, arsasını Tayyip Madencilik ve Hay Denizcilik'ten hasılat paylaşım modeliyle aldıkları Residence Eagle projesinin 2014'ün sonunda Marmara/ın devamı niteliğinde oluşturulacak Ayrılık Çeşme - Pendik hattı istasyonuna 2 dakika mesafede, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika mesafede konumlandığım söyledi. Çengelköy Villaları'ndan sonra Residence Eagle projesini satışa çıkardıklarını dile getiren Selimoğlu, "Babam bir ülkede nüfus artıyorsa ve yerin iyiyse işini yap, krizi dinleme derdi. Bu nedenle bizi siyaset ilgilendirmiyor. 

İşimize bakıyoruz" dedi. 


İstanbul'un yanı sıra Çeşme'de en fazla vüla yapan firma konumunda olduklarını aktaran Selimoğlu, "Alaçatı, Ayayorgi, Dalyan'da her yıl 100'e yakın villa üretiyoruz. İstanbullu müşterilerimize bu projeleri satıyoruz" dedi. 

Fikirtepe'ye en büyük iş merkezini yapacak Fikirtepe'de 8 ada aldıklarını burada yaklaşık olarak 5 bin ile 8 bin konut yapacaklarını anlatan Aydoğan Selimoğlu, Vartaş, Roche firmalarıyla birlikte bölgenin en büyük iş merkezini yapacaklarım kaydetti. Fikirtepe'de işlerin Çevre Bakanlığı'na bağlanmasıyla işlerin yürümediğini aktaran Aydoğan, sürecin yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne geçebileceğini savundu. Aydoğan, böylece daha hızlı üerleyebileceklerini ifade etti. 


Dünya


Geri Dön