20 / 04 / 2024

Selin Yapı Rings İstanbul'da teslimler hemen gerçekleşiyor!

Selin Yapı Rings İstanbul'da teslimler hemen gerçekleşiyor!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Konutların 2 bin 990 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunulduğu Rings İstanbul projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks dairelerden oluşuyor...



Teslimlerin hemen gerçekleştiği Rings İstanbul projesi, 500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede, Rings AVM ve Bilfen Koleji yer alıyor.


Selin Yapı Rings İstanbul da teslimler hemen gerçekleşiyor!


Toplam 1,500 adet daireden meydana gelen Rings İstanbul'da yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve  5+2 dubleks olarak dizayn edildi.


Dairelerin 79 metrekare ile 273 metrekare arasında alanlara sahip olduğu  Selin Yapı  Rings İstanbul, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Projede yer alan 3 etap Siesta, Rings Suites ve Vista olarak adlandırılıyor.


Sancaktepe Rings İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında;  tenis kortları, mini golf sahası,  basketbol sahaları, fitness center, restoranlar, spa, yüzme havuzu, voleybol sahası, güvenlik hizmetleri, kat bahçeleri, futbol sahaları, teraslar ve  squash alanı bulunuyor.


Selin Yapı Rings İstanbul da teslimler hemen gerçekleşiyor!


Satış sürecine devam edilen Rings İstanbul Evleri'nde daireler 2 bin 990 TL'den başlayan taksitlerle alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön