20 / 04 / 2024

rings istanbul fiyat listesi

rings istanbul fiyat listesi

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyatları!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen projede 30 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da şimdi daire alan aidat ödemiyor!

SELİN Yapı, Rings İstanbul projesinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyenler için bir kampanyaya imza attı. Hemen teslim büyük metrekareli bahçeli veya teraslı evlerden birini alanların 1 yıllık aidatı Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul Evleri'nde yüzde 20 indirim! 36 ay 0 faiz imkanı!

Rings İstanbul, villa konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere 'alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim fırsatı...

Rings İstanbul'da dubleks evler yüzde 20 indirimli!

Rings İstanbul, villa konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere ‘Alt katı sizden, üst katı bizden’ sloganıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul'da dubleks evler yüzde 20 indirimli olarak satılıyor.

Rings İstanbul'da 1+1 daireler 344 bin lira!

Rings İstanbul İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 344 bin liradan başlayarak değişim gösteriyor.

Rings İstanbul Sancaktepe'de 1.750 TL taksitle!

Sancaktepe'de yer alan Rings İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin taksitleri 1.750 TL'den başlıyor. Projede home ofisler, bahçe dubleks ve teras dublekslerin satışı devam ediyor...

Selin Yapı Rings İstanbul'da 1.700 TL'den başlayan taksitler!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de konumlandırılan Selin Yapı Rings İstanbul projesinde home ofis dairelerin taksitleri 1.700 TL'den başlıyor. Projede 499 adet daire yer alıyor.

Rings İstanbul'da 3+1 daireler 4 bin TL'den başlayan taksitlerle!

Selin Yapı Rings İstanbul projesinde 499 adet konut ve 89 adet home ofis yer alıyor.3+1 teraslı daireler için 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 60 ay taksit seçeneği sunuluyor.

Rings İstanbul'da 1.790 TL'den başlayan taksit imkanları!

Rings İstanbul projesi hem ödeme seçenekleri hem de proje içerisinde bulunan çeşitlilikle göz dolduruyor. Projesinin içinde daireler haricinde, 116 mağaza, 9 sinema salonu, kapalı havuz, fitness center ve toplantı salonları da dahil.

Sancaktepe Rings İstanbul'da 274 bin TL'ye 1+1!

Banka kredisi kullanılabilen Selin Yapı Rings İstanbul Evleri 500 milyon liralık yatırım bedeli ile yükseliyor. Rings İstanbul Konutlarında 1 oda 1 salon daireler 274 bin liradan başlıyor.

Rings İstanbul'da 1+1 daireler 274 bin TL! Taksitler 2 bin 990 lira!

Rings İstanbul projesinde daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 274 bin liradan başlıyor...

Selin Yapı Rings İstanbul'da teslimler hemen gerçekleşiyor!

Konutların 2 bin 990 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunulduğu Rings İstanbul projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon dubleks dairelerden oluşuyor...

İn istanbul fiyat!

İn istanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İnistanbul Gala projesinde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul güncel fiyat listesi!

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor. 1500 daireden meydana gelen projede 50 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor. İşte Rings İstanbul güncel fiyat listesi...

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Sur Yapı Mahalle İstanbul fiyat listesi!

242 konuttan oluşan Mahalle İstanbul Konutları 9 blok halinde yükseliyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy ilçesinde inşa edilen Sur Yapı Mahalle istanbul fiyat listesi bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Rings İstanbul 'da yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor!

Rings İstanbul'da fiyat avantajlı satışlar devam ediyor. . Rings İstanbul projesinde yüzde 1 peşinat ve ayda 3 bin 771 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 ev sahibi olmak mümkün

Rings İstanbul ödeme planı!

Rings İstanbul ödeme planı kapsamında detaylar haberimizin içinde fiyat listesiyle birlikte yer alıyor...

Sancaktepe Rings İstanbul fiyat!

Sancaktepe sınırları içerisinde yer alan Sancaktepe Rings İstanbul fiyat bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

rings istanbul fiyat listesi Haberi

rings istanbul fiyat listesi

Rings İstanbul Residence'de dairelerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim numarası 444 86 00 olarak belirlendi. Projede yüzde 40 peşin ödemelerde, kalan yüzde 60'lık kısım 30 ay vadelendiriliyor.


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salon olarka dizayn edildiği Rings İstanbul Sancaktepe'de fiyatlar 483 bin 944 TL'den başlıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul Evleri'nde Babalar Günü kampanyası kapsamında 20 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Proje Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


Sancaktepe Rings İstanbul'un sosyal donatı alanları; güvenlik hizmetleri,...