25 / 04 / 2024

Rings İstanbul'da 1.790 TL'den başlayan taksit imkanları!

Rings İstanbul'da 1.790 TL'den başlayan taksit imkanları!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Rings İstanbul projesi hem ödeme seçenekleri hem de proje içerisinde bulunan çeşitlilikle göz dolduruyor. Projesinin içinde daireler haricinde, 116 mağaza, 9 sinema salonu, kapalı havuz, fitness center ve toplantı salonları da dahil.




Selin Yapı bünyesinde hayata geçirilen Rings İstanbul projesi, hemen teslim ve ödeme seçenekleriyle alıcılara olanak sağlıyor. 


Rings İstanbul projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks daireler mevcut.


Rings İstanbul projesi 60 ay taksit ve hemen teslim fırsatlarını alıcıların önüne seriyor. Proje toplamda 499 daireden oluşuyor. 


Rings İstanbul projesinde yer alan evlerin alanları 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor. Ulaşım açısından kolaylıklar sağlayan proje; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, İstanbul Finans Merkezi'ne 15, Boğaziçi Köprüsü'ne 15, FSM Köprüsüne ise 20 dakikalıkmesafede yer alıyor.  


Site içindeki yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra, ev sahiplerinin sebze-meyve yetiştirmek için kiralayabilecekleri daireler sayesinde İstanbul'un ortasında doğal bir yaşam sunuyor. 





Selin Yapı Rings İstanbul iletişim

Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com


Başak KANIK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön