23 / 04 / 2024

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

Firma: Selin Yapı

Proje: Rings İstanbul

Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz imkanı sunan proje İstanbul Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.



Toplamda 1.500 adet daireden meydana gelen Rings İstanbul'da konutların alanları minimum 79 metrekare, maksimum ise 273 metrekare olarak tasarlandı.


Selin Yapı Rings İstanbul fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor.


Sancaktepe Rings İstanbul daire seçenekleri arasında; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon dubleks ve 5 oda 2 salonlar yer alıyor.


Banka kredisiz ve faizsiz 30 ay vade yapılan Rings İstanbul Konutları  Selin Yapı  imzası ile yükseliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Selin Yapı Rings İstanbul fiyat!

1+0 daire fiyatları 240 bin TL'den, 

1+1 daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor.


Rings İstanbul Sancaktepe'de squash alanı, restoranlar, fitness center, voleybol sahaları, yüzme havuzu, teraslar, mini golf sahası, kat bahçeleri, güvenlik hizmetleri, spa, tenis kortları, basketbol sahaları, futbol sahaları gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Rings İstanbul Sancaktepe satış ofisi 

Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön