16 / 04 / 2024

Semart İnşaat Elektrik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Semart İnşaat Elektrik Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 720 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Can Yazıcı tarafından kuruldu.



Semart İnşaat Elektrik Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 720 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Can Yazıcı tarafından kuruldu.

Semart İnşaat Elektrik Reklam Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. ELEKTRİK Bina ve bina dışı yapıların elektrik tesisatı, kablolu televizyon ve bilgisayar ağı tesisatı ile konut tipi antenler uydu antenleri dahil), elektrikli güneş enerjisi kolektörleri, elektrik sayaçları, yangın ve hırsızlık alarm sistemleri vb. REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. ELEKTRONİK Elektronik cihaz ve parçalarının toptan ticareti (elektronik valfler, tüpler, yarı iletken cihazlar, mikroçipler, entegre devreler, baskılı devreler, vb.seyrüsefer cihazları hariç vb. KİMYA Temel organik kimyasalların imalatı (hidrokarbonlar, alkoller, asitler, aldehitler, ketonlar, sentetik gliserin, azot fonksiyonlu bileşikler vb.etil alkol, sitrik asit dahil vb. PLASTİK Tasnif edilmiş metal dışı atıklar, hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması vb.


Geri Dön