26 / 04 / 2024

Sembol İstanbul satış fiyatları!

Sembol İstanbul satış fiyatları!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

A ve B bloklarda residence, C blokta ise konut ve home ofislerin yer aldığı Sembol İstanbul Konutları 17 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.İşte Sembol İstanbul satış fiyatları...



Daire teslimleri 11 ay sonra gerçekleşecek olan Sembol İstanbul Bahçeşehir Evleri 'nde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı yer alıyor.


Sembol İstanbul satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Bahçeşehir Sembol İstanbul 'da yer alan evlerin alanları 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Proje  Karden İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde yükseliyor.  Yüzde 1 KDV oranı uygulanan Karden Sembol İstanbul projesi konut, residence ve home ofislerden meydana geliyor. 


Sembol İstanbul satış fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta; yüzde 50'lik kısım teslimde ödeniyor veya 30 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. 


Sembol İstanbul  Bahçeşehir 'in sosyal olanakları arasında tenis kortları, plates, oyun ve hobi odaları, futbol ve basket sahaları, cafeler, açık – kapalı yüzme havuzları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness, yürüyüş ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları mevcut. 


Karden İnşaat Sembol İstanbul iletişim

Satış ofisi telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön