29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul satılık

Sembol İstanbul satılık

Eksiksiz hizmet anlayışı ile yoluna devam eden Karden İnşaat, proje içerisinde sunmuş olduğu olanaklar ile Bahçeşehir – Tem bağlantı yolu üzerinde ışıl ışıl bir projeye ve yaşam alanına imza atıyor.

Sembol İstanbul C bloğu yeniden satışta!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir–Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin liradan başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı.

Sembol İstanbul satış fiyatları!

A ve B bloklarda residence, C blokta ise konut ve home ofislerin yer aldığı Sembol İstanbul Konutları 17 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.İşte Sembol İstanbul satış fiyatları...

Sembol İstanbul fiyatları!

Bahçeşehir Sembol İstanbul projesi 3 rezidans ve 1 alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Peki Sembol İstanbul fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Sembol İstanbul'un kampanyası uzatıldı!

Karden inşaat'ın Behçeşehir'de hayata geçirdiği Sembol İstanbul Projesi için uygulanan 3 farklı sistemli kampanya yatırımcıların göstermiş olduğu ilgi nedeniyle Ocak 2015 sonuna kadar devam edecek.

Sembol İstanbul projesinde metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Karden İnşaat tarafından Beylikdüzü Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi hızla yükseliyor. Busidence satışlarına metrekare bazında 3 bin 500 ila 4 bin 500 arasında değişiyor.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat imzası taşıyan Sembol İstanbul projesi 3 rezidans bloğundan ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Teslim tarihi 2015 yılı olan projede yüzde 1 KDV uygulaması mevcut.

Sembol İstanbul'da stüdyo daireler 120 bin TL'den başlıyor!

Sembol İstanbu projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Karden İnşaat tarafından yükselen Sembol İstanbul projesi Çamoğlu Mimarlık imzası taşıyor.

Sembol İstanbul'da yüzde 25 peşinatla! 220 bin TL'ye 1+1!

Karden İnşaat Sembol İstanbul projesinde 1066 daire, 554 ofis ve 44 dükkandan yer alıyor. 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı projede daire fiyatları 120 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sembol İstanbul Busidence'ta 30 ay 0 faizle! Metrekaresi 3.500 TL'ye!

Sembol İstanbul Busidence projesi kapsamında yer alan ünitelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında 30 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sembol İstanbul projesinde 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sembol İstanbul projesinde 54 ofis ve 44 dükkan yer alıyor. Teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanan Sembol İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 120 bin TL'den başlıyor.

Sembol İstanbul projesinde 30 ay 0 faizle! Peşinde yüzde 10 indirimle!

Sembol İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler için 3 farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. Projedeki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Sembol İstanbul C blok satışta!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen iş ve residence hizmetini birleştiren Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul'da C Blok satışları başladı. Sembol İstanbul, 3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşuyor...

İş GYO NEF İn İstanbul satılık!

Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek olan projede 3 bin 565 daire yer alıyor. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerle tasarlandı.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Sembol İstanbul satılık Haberi

Sembol İstanbul satılık

44 mağazadan oluşan çarşı için hazırlıklarını titizlikle yürüten Karden İnşaat, 2015 yıl sonu faaliyete geçecek olan ticari alanlar için tek tek görüşmeleri geçekleştirerek bir birinden değerli markaları bir araya getirmeyi hedefliyor.  Şu ana kadar yüzlerce teklif alan ve görüşmelerini gerçekleştiren proje yetkilileri en kısa sürede markaları netleştirmeyi planlıyor.

Avrupa’ nın en iyi karma projesi Sembol İstanbul’ da bulunan çarşı konsepti konut ve çevre sakinlerine rahatlıkla alışveriş ve yaşam fırsatı sunarken, yatırımcılar içinde karlı bir fırsat oluşturuyor. Projenin mimarisinin yanı sıra inşaat kalitesi ve titiz çalışmaları ile kendini her fırsatta yenileyen çalışma anlayışıyla farlıkığını ortaya koyan Karden İnşaat, cazip yatırım fırsatları oluşturmak için çalışmalarını yütürüyor.  

 

130.000 Tl’ den Başlayan Fiyatlar…


Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek proje, 3 farklı...