25 / 04 / 2024

Sembol İstanbul fiyatları!

Sembol İstanbul fiyatları!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Bahçeşehir Sembol İstanbul projesi 3 rezidans ve 1 alışveriş merkezi olarak tasarlandı. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Peki Sembol İstanbul fiyatları ne kadar?



Sembol İstanbul'da yer alan dairelerin büyüklükleri 88 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin 11 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sembol İstanbul fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Proje E-5 karayoluna 800 metre, havaalanına 12 kilometre, deniz otobüslerine 4 kilometre, Tüyap Fuar merkezine 3 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor. 


Yüzde 1 KDV uygulanan Sembol İstanbul 17 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.  Karden İnşaat  imzası taşıyan proje Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçiriliyor.


Bahçeşehir Sembol İstanbul 'da futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, tenis kortları, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, plates, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Sembol İstanbul fiyatları metrekare birim fiyatı olarak 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşinatta; 30 ay 0 faiz veya yüzde 50 teslimde ödeme imkanı yer alıyor. 


Sembol İstanbul satış ofisi 

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön