20 / 04 / 2024

Şenka İnşaat Selin Evleri iletişim!

Şenka İnşaat Selin Evleri iletişim!

Firma: Şenka İnşaat

Proje: Selin Evleri

Şenka İnşaat Selin Evleri iletişim için 0212 852 32 52 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Beylikdüzü Selin Evleri'nde konutların metrekaresi 2 bin liradan başlayarak satılıyor...




7 blok olarak inşa edilen  Selin Evleri  İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirildi. Beylikdüzü Selin Evleri  Şenka İnşaat  tarafından inşa edildi.  Şenka İnşaat Selin Evleri iletişim bilgileri haberin devamında bulunuyor.


Selin Evleri Beylikdüzü'nde dairelerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Şenka İnşaat Selin Evleri'nde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, sauna, buhar banyosu, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis kortu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Beylikdüzü Selin Evleri satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. 240 adet konutun yer aldığı Beylikdüzü Selin Evleri'nde bloklar 6 katlı olarak inşa edildi. Beylikdüzü Selin Evleri fiyatları metrekare olarka 2 bin lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor.


Şenka İnşaat Selin Evleri iletişim için 0212 852 32 52 numaralı telefondan Selin Evleri Beylikdüzü satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Selin Evleri Beylikdüzü'nde 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daireler 150 metrekare olarak tasarlandı.



Şenka İnşaat Selin Evleri Beylikdüzü nerede?

Şenka İnşaat Selin Evleri adres : Güzelyurt Mah. M. Akif Ersoy Cad. No: 8 (CarrefourSA Arkası) Beylikdüzü / İstanbul


Şenka İnşaat Selin Evleri iletişim

Telefon: 0212 852 32 52 

Web Adresi: www.selinevleri.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön