19 / 03 / 2024

Seranit Adana mağazası açıldı!

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.



Seranit  Adana  mağazası açıldı. Seranit Adana mağazasının açılışı, şehrin siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini de bir araya getirdi. Merakla beklenen mağazanın açılış törenine Adana Valisi Süleyman Elban, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Müzeyyen Şevkin, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Adana Esnaf Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, iş insanları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılım gösterdi.

Açılış töreninde büyüme planlarıyla ilgili konuşan Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, geniş bayi ağına ek olarak kendi mağazalarıyla büyüme kararı aldıklarını söyledi.

Seranit Adana mağazası açıldı!

Avni Çelik sözlerine şu şekilde devam etti: “Adana’daki mağazamızı yaygın bayii ağımıza destek olmak ve farklı bir mağaza modelinin gelişimi için açtık. Bu yapının mevcut bayii ağımıza da örnek olması ve gelişmesi için önemine inanıyoruz. Küresel pazarlarda ihracatını kesintisiz sürdüren Seranit için öncelikli yatırım bölgesi her zaman Türkiye olacaktır. Yerel pazarda büyüme inancımız ile yatırımlarımız devam edecektir“ 

Adana Valisi Süleyman Elban da Seranit Adana mağazasının açılışıyla ilgili olarak, “Seranit’in modern üretim tesislerinde birbirinden kaliteli ürünlerin nasıl ortaya çıkarıldığını görme imkânımız oldu. Şimdi de bu üretimin tüketiciyle buluştuğu yerdeyiz. Seranit’in Adana’mıza ayrı bir güzellik ve kalite getireceğine inanıyorum. Sinpaş ve Seranit yöneticilerini böyle bir yatırımı ilimize yaptıkları için kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Adana için acele kamulaştırma kararı!


Geri Dön