25 / 04 / 2024

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.




Yapı sektörünün önemli oyuncularından biri olan Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.


Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Seramik Tanıtım Grubu’nun Türkiye seramik sektörünün ihracatını artırmak amacıyla 2013’ten bu yana düzenlediği XONE - Seramik Tasarım Yarışması sonuçlandı. Yapı sektörünün önemli aktörlerinden biri olan Seranit Grup, üç ürünü ile katıldığı yarışmadan ödülle döndü. Ulusal ve uluslararası platformlarda adından sıkça söz ettiren Seranit Grup, kurumsal kategoride “Seramik Kaplama Malzemeleri dalında katıldığı yarışmada Aquanit ile Gold, Seranit porselen markaları olan Duostone ile Gold ve Seravista ile Bronz ödül aldı.


İnovatif ve yenilikçi yaklaşımıyla bu ödüllere layık görüldüklerini belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, bu sayede kalitelerinin bir kez daha farklı bir platformda kanıtlandığını ifade etti. Ece Ceylan Baba, “Üç ürünle başvuru yaptığımız yarışmada, uzun Ar-Ge süreçlerinden geçerek hazırlanan ürünlerimizin ayrı ayrı ödüllendirilmesi bizi onurlandırmıştır. Aldığımız ödüller ve sertifikalara çok önem veriyoruz. Yüzde 100 Türk menşeli bir firmanın da artık ulusal ve uluslararası arenada ödüller alabildiğini kanıtlamış bulunuyoruz. Kaldı ki; son dönemde girdiğimiz hiçbir yarışmadan ödülsüz dönmedik” dedi. Ece Ceylan Baba ayrıca, Seranit Grup olarak başarılardan aldıkları şevk ve moralle daha fazla çalışacaklarını, kalite ve mükemmellikte çıtayı en üst noktalara taşımaya devam edeceklerini söyledi.


Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!



Tel: 90 216 693 08 00

www.tribeca.com.tr


Geri Dön