19 / 04 / 2024

Seranit Yapı Grubu Cersaie Faurı’na katılmaya hazırlanıyor!

Seranit Yapı Grubu Cersaie Faurı’na katılmaya hazırlanıyor!

Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Yapı Grubu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olan Cersaie Faurı’na katılmaya hazırlanıyor...





Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Yapı Grubu, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olan Cersaie Faurı’na katılmaya hazırlanıyor. 23 - 27 Eylül 2013 tarihlerinde İtalya’da düzenlenecek fuarda Seranit ve Serra markalarıyla yer alacak Grup, en yeni ürünlerini dünyanın çeşitli bölgelerinden gelecek sektör profesyonellerine tanıtacak.


Türkiye seramik sektörünün önde gelen şirketi Seranit Yapı Grubu, Avrupa’nın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie’ye katılıyor. Her yıl İtalya’nın Bologna kentinde dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen sektör profesyonellerini buluşturan fuar bu yıl 23 - 27 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar hazırlıklarını tamamlayan Grup, 2014 trendlerinin belirleneceği Cersaie’de en yeni ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.



Bu yıl fuarda Seranit ve Serra markalarıyla yerini alacak olan Seranit Yapı Grubu, fuara özel olarak tasarlanan şık standında en yeni yer ve duvar karolarını tanıtacak. Seranit’in son dönemde dikkat çeken en şık ürün gruplarından; ahşap görünümlü Wooden ve beton etkisi veren Cement serilerinin tanıtılacağı fuarda Serra’nın da çok talep gören özel tasarımlı mat ürünleri ön planda olacak.



Sektör profesyonellerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve bir sonraki yılın trendlerinin belirlendiği bir fuar olma özelliğiyle dikkat çeken Cersaie’de Seranit Yapı Grubu olarak her geçen yıl daha fazla ilgi gördüklerini belirten Seranit Yapı Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba “Cersaie Avrupa seramik sektörünün en önemli fuarı olması açısından bizim için çok büyük bir önem taşıyor. Bu fuara katılım sağlamamız ayrıca Türk seramiğinin ve tasarımlarının uluslararası alanda tanıtımına destek olmamız açısından da bizi gururlandırıyor. Seranit ve Serra markalarımızla gerçekleştirdiğimiz dünya standartlarındaki tasarım ve üretimizle Cersaie’de oluşturduğumuz işbirliklerimiz her geçen yılı bizi daha iyisini yapma yönünde teşvik ediyor” dedi.


Seranit Yapı Grubu bu yıl sektör profesyonellerini 19’uncu Hall’de yer alan C10 – D9 No’lu standlarında ağırlayacak. Bu yıl fuarda Seranit’in Agrega, Cemento, Emnon, Oak Wood, Antique Wood ve Vintage Wood serileri ile Serra’nın yeni ürünlerinden Soleil, Baroque, Shabby Chic, Diffusion ve Dorsay tanıtılacak.




Geri Dön