25 / 04 / 2024

Ege Seramik, Cersaie Fuar’ına hazırlanıyor!

Ege Seramik, Cersaie Fuar’ına hazırlanıyor!

Ege Seramik, 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilecek Uluslararası Cersaie Seramik Fuar’ına katılmaya hazırlanıyor. Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuar’ı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyo




Ege Seramik, 23-27 Eylül 2013 tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilecek Uluslararası Cersaie Seramik Fuar’ına katılmaya hazırlanıyor.


Her yıl olduğu gibi Dünya seramik sektörünün nabzını tutan Cersaie Fuar’ı bu yılda sektör temsilcilerini ve sektör profesyonellerini ağırlayacak.


Ege Seramik, fuarda sergileyeceği yeni desen, doku ve renk zenginliklerine sahip Autumn 2013 koleksiyonu ile dünyanın her köşesinde yaşam alanlarını renklendirmeye devam edecek.


Birbirinden iddialı özel tasarımları ile Cersaie Fuar’ında yer alacaklarını belirten Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Ege Seramik ürettiği kaliteli ürünleri ile yurt içi ve yurt dışında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Cersaie Fuarı için geliştirdiğimiz yeni ürünlerle ziyaretçilerden tam not alacağız.’’ dedi.



Geri Dön