25 / 04 / 2024

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını 995 milyon dolar bedelle satın aldı… 



İşadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, ABD'de yeni bir yatırım yaptı ve Manhattan bölgesindeki Coca Cola binası için kesenin ağzını açtı.

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!


Takvim gazetesinde yer alan habere göre, iki patron, tam 995 milyon dolar ödeyip tarihi yapıyı aldı. ABD medyası da "Genç patronlar bu özel binanın sahibi" diye manşet attı.

'BİLGİLİ' TİCARET!

Shvo ve Bilgili Group, Amerikan gazetelerinde manşetlere çıktı… Türk işadamı Serdar Bilgili ve ortağı Michael Shvo, Manhattan'da yeni bir yatırım kararı aldı. Dünyanın en değerli noktası 5. Cadde'de bulunan Coca Cola'nın tarihi binasını isteyen Bilgili ve Shvo, amacına ulaştı. Tam 995 milyon dolar karşılığında bu özel binayı satın alan Bilgili ve Shvo, medyanın da ilgi odağı oldu. İhalede Aby Rosen, 890 milyon dolar teklif verirken Bilgili ve Shvo ise 985 milyon dolar önerdi. New York Pos, "İki genç ve yakışıklı patron artık bu özel binanın sahibi" şeklinde yazdı. New York Times ve CNN International da bu genç işadamlarını övdü. 1983 yılından bu yana Coca Cola şirketine ait olan 11 katlı bina, birçok Körfez sermayesi tarafından satın alınmak istenmişti..

 

Serdar Bilgili Miami'deki otellerini rezidansa dönüştürecek!


Geri Dön