20 / 04 / 2024

Serdar Bilgili Miami'deki otellerini rezidansa dönüştürecek!

Serdar Bilgili Miami'deki otellerini rezidansa dönüştürecek!

Serdar Bilgili, Miami'de otel satın almıştı. Bilgili bu otellerin parsellerini birleştirip, imar değişikliğine gitmeyi planlıyor. 



BJK eski başkanı Bilgili, son yıllarda sessiz ve derinden önemli projelere imza atıyor. Bir süre önce Galataport'da ortağı olduğu Ferit Şahenk'in Florida'daki otelini almıştı. South Beach bölgesindeki otel çok güzel bir konumda. Eski Amerikan evleri ile çevrili bir bölgede. Sessiz sedasız gerçekleşen bu devirden sonra Serdar Bey bölgede yeni bir satın alma operasyonu daha başlatmış. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Bilgili, mevcut otele komşu iki otel binası daha almış. Bu bölgede yatırımlarına hız vermiş. Bilgili, bu binaların parsellerini birleştirecekmiş. Sonrasında ise imar değişikliğine gideceğini duyduk. Tüm bu girişimlerin sonuçlanmasının ardından mevcut otel binalarının tamamen dönüştürüleceğini öğrendik. Peki, bu binalara ne yapılacak?

Serdar Bey bina yenileme ve dönüştürme konusunda oldukça iddialı. Son olarak Nişantaşı'nda VK108 isimli bir projeyi tamamladı. 1970'lerden kalma iş merkezi tamamen yenilenerek çok lüks bir rezidansa dönüştürüldü. Bize gelen bilgilere göre Serdar Bey yeni aldığı otellerin yerine de lüks rezidans türü bir proje planlıyormuş. South Beach bölgesinin böyle bir proje için uygun olduğu ve çok rağbet göreceği konuşuluyor. Yıllar önce ABD'de fotoğrafçılık eğitimi alan Serdar Bilgili'nin imar değişikliği ve yeni proje onayı süreci bakalım nasıl gelişecek...
 


Geri Dön