20 / 04 / 2024

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili'nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi!

Serdar Bilgili, 103 milyon dolara Miami’de aldığı The Raleigh Hotel’de açılış partisi düzenleyecek. Davete çok sayıda ünlü isim katılacak.



ABD'deki yatırımlarına hız veren Serdar Bilgili, geçen ay 103 milyon dolara (yaklaşık 561 milyon lira) satın aldığı The Raleigh Hotel'in açılışı için büyük bir partiye hazırlanıyor. Bilgili ile Shvo, ünlü modacı Tommy Hilfiger ve ortağı Ferit Şahenk'ten satın aldıkları Miami'deki otelin kapılarını önümüzdeki ay açacak. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, milyon dolarlık otelin açılışına  Yunan şarkıcı Antonis Remos ve Victoria’s Secret meleği Elsa Hosk gibi yıldızlar katılacak.

2017 yılında meydana gelen  Irma Kasırgası'ndan beri kapalı olan oteli eski şaşaalı günlerine kavuşacak. Bilgili, bunun için de yıldızlı bir açılışa imza atmayı planlıyor.

Serdar Bilgili nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi! 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Sosyetik işadamı, otelin açılışına yakın dostu olan Yunan şarkıcı Antonis Remos'u davet etti. Bilgili'nin sevgilisi Ece Yosmaoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenecek açılışta nlü İsveçli manken ve Victoria's Secret modeli Elsa Hosk da hazır bulunacak. Geçtiğimiz günlerde Miami'ye giden Bilgili, ortağı Michael Shvo ile açılış daveti için hazırlıkları başlattı.

Serdar Bilgili nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi! 

Bilgili, masa düzeni ve süslemeler gibi detaylar konusunda Yosmaoğlu'na danışırken Shvo da eşi Seren Hanım'la fikir alışverişinde bulundu. Ece Hanım ile Seren Shvo, otelden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Yıldızlar geçidine sahne olacak açılış daveti şimdiden merak ediliyor. 

Serdar Bilgili nin The Raleigh Hotel’i için açılış partisi! 

Serdar Bilgili, ABD'deki Gucci binası için 155 milyon dolar ödedi!


Geri Dön