23 / 04 / 2024

Serdar İnan, 18 yılda 8 ev değiştirdi!

Serdar İnan, 18 yılda 8 ev değiştirdi!

18 yıldır evli olan ve evliliği boyunca 8 ev değiştiren İnan ailesinin son durağı ise Vaniköy sırtlarında 4 katlı ve 850 metre büyüklüğündeki villa...



18 yılda 8 ev değiştiren İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın son durağı Vaniköy sırtlarındaki 4 katlı villa. İnan, annesi, 4 kızı ve eşiyle kalabalık bir aile hayatı yaşıyor

Daha çok butik projeler yapan, son olarak da Fulya'daki Terrace Fulya ve Sarıyer'deki Terrace Bahçe projelerine imza atan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan, binlerce kişiyi ev sahibi yapmasına rağmen kendisinin göçebe bir hayat sürdüğünü söylüyor. 18 yıldır evli olan ve evliliği boyunca 8 ev değiştiren İnan ailesinin son durağı ise Vaniköy sırtlarında 4 katlı ve 850 metre büyüklüğündeki villa olmuş. İnan, "4 kız çocuğum var. Onlar küçükken 2 senede bir ev değiştiriyorduk. Ancak artık hepsi büyüdü. Yaşamımızı onlara göre ayarlıyoruz" diyor. Annesi, eşi, çocukları ile birlikte geleneksel ve kalabalık bir aile hayatı sürdüklerini bu nedenle de bahçeli ve büyük evleri tercih ettiğini söyleyen İnan, "Ben kendi yaptığım projelerde yaşayamam. Rahmetli dostum Esat Edin'in bir lafı vardır. 'Bir daha yaptığım yerde asla oturmam' demişti. Ben de ona hak veriyorum. Ama ben zaten yaptığım yerlerde oturamıyorum. Yaptığımız projeler daha çekirdek aileleri hedefleyen projeler" diyor.

KIRMIZI AVİZE VE NAZAR DUASI
İnan tüm hayatını 4 kızına göre ayarladığını söylüyor. Kızlarını ise yaşamın dört elementi, ateş, hava, su ve toprağa benzetiyor. Villanın bahçesinden salonun olduğu bölüm ile mutfağa giriliyor. Salon içerisinde avize ve ışıklandırmaları ön plana çıkaran modern bir mimari anlayışla yapılmış. Akşam yemekleri için bir masa ve üzerinde kırmızı taşlı avize dikkat çekiyor. Yanında ise beyaz modern bir koltuk takımı bulunuyor. Sedef işlemeli Kuran'dan dualar ile göz şeklindeki bir tablonun içine işlenen Nazar duası hemen yemek masasının üstünde bulunuyor. Salonun ortasında oldukça şaşaalı, gümüş motiflerle işlemeli bir merdiven üst kata çıkıyor. Üst katlarda dört kıza ait odalar ile yatak odaları buluyor. Ailenin en şanslısı ise çatı katında Boğaz manzarasına en hakim odadaki ailenin büyük kızı Nazlı. Sırasıyla Aslı, Nesli ve Merve ise alt kattaki diğer odalarda kalıyor. Babasına hayran 7 yaşındaki Merve'nin odasında yatağın başucunda Serdar İnan'ın bir yağlıboya tablosu bulunuyor. Evin en alt katında ise İnan'a ait bir spor salonu yer alıyor.

Kızlarıyla merdiven başı sohbetleri yapıyor
İNAN, evde çok az vakit geçirebildiğini söyleyerek, "Ben sabah 7'de çıkıp akşam 9'da eve geliyorum. Tatil günlerimizde de kızlarımızla tatil planı yapmaktan hoşlanıyoruz. Dolayısıyla bu evin tadını tam olarak çıkaramıyorum" diyor. İnan evde kızlarıyla merdiven başı sohbetleri yapmaktan ve onlarla oyun oynamaktan hoşlanıyor. Mutfak ve yemek yapmaya hiç meraklı olmadığını da sözlerine ekliyor.

Çocuklar Boğaz'a karşı trambolinde zıplıyor
Villanın dışında Boğaz manzarasına hakim bir havuz ve yemyeşil bir bahçe bulunuyor. İnan yaz aylarında en çok bahçede vakit geçirdiklerini söylüyor. Beyaz bahçe mobilyalarının bulunduğu bu alan Boğaz manzarasına hakim bir konumda. Bahçenin en zevkli bölümü ise çocukların adeta Boğaz'ın üstünde zıpladığı 'trambolin."
Dilek Taş/Sabah


Geri Dön