28 / 03 / 2024

Serdar İnan 5. Altın formülü açıkladı: Sıfır aidat işletim sistemi

Serdar İnan 5. Altın formülü açıkladı: Sıfır aidat işletim sistemi

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan; insanlara ev alma gücünü kazandıran 21 formülün beşincisiniaçıkladı. İnan, yaptığı açıklamada Sıfır aidat sistemiyle aidatları sıfırlayacaklarını belirtti



Serdar İnan: Sıfır Aidat İşletim Sistemi ile aidatları sıfırlıyoruz!

Son dönemlerde yükselen rezidanslar, lüks konutlar yüksek aidatları da beraberinde getiriyor. Ev satın alım kararını etkileyen en önemli faktörlerden birisi olan yıllık aidatın ne kadar olacağı ise potansiyel müşteriler tarafından sorulan soruların başında geliyor. Gayrimenkul sektöründe 47. yılını dolduran İnanlar İnşaat, 5. Altın Formülü Aidat Sıfır ile bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Müşterilerin günlük tüketim alışkanlıklarını sürdürürken, diger yandan da aidatlarını sıfırlayabilmelerini sağlayan formül Evnet Sıfır Aidat İşletim Sistemi isimli özel bir yazılım kullanılarak çok yakında hayata geçirilecek

07 Aralık 2011 tarihinde İnanlar İnşaat Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen yuvarlak masa toplantısında yeni formula açıklayan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, gayrimenkul alıcısının üzerindeki yükleri hafifleterek, alım gücünü artırmayı hedeflediğini, beşinci altın formülü de yine bu amaçla geliştirdiğine işaret etti. İnan: İnanların kurguladığı Altın Çağ felsefesi altında hayata geçirilen bir ortak yaşam işletim modülü olan Evnet Sıfır Aidat İşletim Sisteminden sadece İNANLARdan alım yapan müşteriler faydalanabilecek. diye konuştu.

Sıfır Aidat sisteminin kullanıcılarına sunduğu hizmetler:

Wireless hızlı, kesintisiz İnternet hizmetiWireless IP telefon hizmetiİPTV hizmetiAkıllı kilit ve IP CCTVPara taşımadan ortak alan kullanımıSosyal ve kişisel etkileşim portalAylık kredi kartı kullanım hizmetiVale satınalma hizmeti

Sıfır Aidat sistemi hem tüketici, hem finans kuruluşları hem de site yöneticileri için son derece avantajlı:

İnanlar Sıfır Aidat sistemi şu şekilde kurgulanıyor: Evnet işletim sistemi, İNANLAR Yaşam kompleksinin site yönetim firmasının bilgisayarlarına kurulacak. Bir banka ile avantajlı olarak bina kredilendirmesi ve hesapların açılımı yapılacak. Her kullanıcıya aylık aidatın belirli bir  katı kadar banka tarafından kredi açılacak.

Önde gelen markalardan İNANLAR yaşam kompleksi için özel indirimler ve ay sonu ödeme koşullu anlaşmalar yapılacak. Ay içinde kullanıcılar  günlük tüm harcamalarını Evnet üzerinden slipleri imzalayarak kredi limiti dahilinde yapacaklar. Ay sonu ise markalar ve yönetim firması slipler üzerinden hazırladıkları extreyi kullanıcılara yollayacaklar.

Yapılan brüt harcamalar üzerinden ödemeler tedarikçiye ve yönetim firmasına banka aracılıyla yapılacak. Tedarikcilerden alınan özel indirimler ay sonu hemen aidattan düşülecek.

Yaklaşık 850 tl lik aylık harcaması ve 200 tl aidatı olan bir kullanıcı, teknolojil boyutuda kullanarak sıfır aidat ödeyecek!

Bankaların tüm sitenin kullanıcılarına hesap açtıkları için mutlu olacaklarına inandığını söyleyen İnan, tüm harcamalar ve özel hesaplar banka mevduatını ciddi şekilde yükselteceğini belirtti. Tedarikciler cirolarını artırdıkları ve aysonu garanti paralarını aldıkları için hem finansmanlarını kontrol edebilecekler, hemde karları artacaktır. Site sakinleri ise akrabalarının harcamalarını bile Evnet üzerinden gerçekleştirmeye çalışacaklarını, sıfır aidat ödemenin ve hatta üstüne para kazanmanın dayanılmaz keyfini İNANLARdan yaşam alanı almalarıyla sağlayacaklar. diye konuştu.

 


Geri Dön