19 / 04 / 2024

Serdar İnan: Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduk!

Serdar İnan: Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduk!

İnanlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Zekariyaköy'de inşa ettikleri Terrace Plus 'ta iç mekanlarda da estetiği koruduklarını söyledi. Kullanılan tüm ürünler özel olarak tasarlandı




Son teknoloji touch panellere sahip Terrace Plus villalarında ısınmadan aydınlatmaya her detayın hızla ve kolayca kontrol edilebileceği dile getirildi. İnanlar inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Zekariyaköy'de inşa ettikleri Terrace Plus'ta iç mekanlarda da estetiği koruduklarını söyledi. Kullanılan tüm ürünler özel olarak tasarlandı teknolojilerinin kullanıldığı Terrace Plus'ta yaşam alanlarında soğutma için de VRV sistemleri kullanıldığını böylece 4 mevsim keyif ve konfor sunulduğunu aktardı. Projeye özel olarak tasarlanmış banyo ve mutfak mobilyaları ile de iç mekanlarda estetik bütünlüğün korunduğuna vurgu yapıldı. 


Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor ve 900 bin dolara kadar yükseliyor. Daire seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak veriliyor. Teslim tarihi ise Aralık 2014. Projeden ev almak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar. 13 bin metrekare alan üzerinde 54 ikiz villa olarak konumlanan evlerin sosyal donatıları arasında sauna, açık yüzme havuzu, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark yer alıyor. 


Bugün


Geri Dön