24 / 04 / 2024

Serra'dan Fiori di Pesca, farklılığın uyumu!

Serra'dan Fiori di Pesca, farklılığın uyumu!

Porselen karolarıyla sektörde fark yaratan Seranit Yapı Grubu’nun mükemmelliği temsil eden genç markası Serra, yeni ürünü Fiori di Pesca ile duvar ve yer karosu için en iyi alternatifi sunuyor



İsmi şeftali çiçeği anlamına gelen Fiori di Pesca, çiçeğin renk tonlarını karolara yansıtırken; her karoda farlı bir desen oluşturan damarlı yapısı ile mekanlarda farklılığın uyumunu en özel şekilde yansıtıyor. 


Mermer desene sahip olan ürün, beyaz ve griden oluşan iki ayrı renk alternatifine sahip. Temizliği temsil eden beyaz renk karolarıyla kullanıldığı mekanlarda huzur ve güven yaratan Fiori di Pesca, gri rengin yarattığı denge unsuruyla da iddialı mekanlara ortam yaratıyor. 


Duvar karolarında 30x90 ölçülerine sahip Fiori di Pesca, 60 x 60 ölçülerine sahip yer karolarında parlak renk, porselen karolarda ise mat renkleri ile farklı zevklere hitap ediyor. 


Seranit 


Seranit Granit Seramik Sanayi Ticaret A.Ş. Türkiye’nin ilk Teknik Porselen üreten fabrikası olarak Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde 1992 yılında kurulmuş, 1993 yılında üretim faaliyetine başlamıştır. 55 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 102 bin metrekarelik bir alanda faaliyetini sürdürmekte olan SERANİT’in kapasitesi 8,5 milyon metrekareye ulaşmıştır. Sahip olduğu üretim teknolojileri ile dünya teknik porselen üreticileri arasında saygın bir yer edinen SERANİT, bünyesinde gerçekleştirdiği AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sayesinde birçok ilk’e de imza atmıştır.


Geri Dön