28 / 03 / 2024

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Firma: Yediyol Şirketler Grubu

Proje: Seven Four Life Acıbadem

Yediyol Şirketler Grubu'nun yeni projesi Seven Four Life projesi butik konseptli olarak Acıbadem'de yükseliyor. Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.



Yediyol Şirketler Grubu tarafından Acıbadem'de hayata geçirilen Seven Four Life  isimli butik proje, hem kentsel dönüşümde hem de konut üretim mantığında yükseliyor.  58 konut ve 2 dükkandan meydana gelecek olan Acıbadem  Seven Four Life  projesi 6 blok olarak inşa ediliyor. 

 

İstanbul genelinde jeotermal alanların yaklaşık yüzde 90'ını elinde bulunduran Yediyol Şirketler Grubu, Acıbadem'de inşaatına başladığı Seven Four Life  isimli projesi ile emlak sektöründe devrim niteliğinde bir yenilik getiriyor.

 

Butik kentsel dönüşüm projesinde ısınmayı jeotermal enerji ile sağlamayı planlayan Yediyol Şirketler Grubu, konut sahiplerinin bu imtiyazlı ısınma sistemine ücretsiz sahip olacağını açıkladı.

 

Seven Four Life Acıbadem de 1 milyon TL ye 1+1! Yeni Proje!

 

Yediyol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Şuheyp Mendi, uygulamanın Türkiye'de bir benzerinin daha olmadığnı vurguladı. İstanbul'daki jeotermal alanlarının çok büyük bölümüne ait arama ruhsatlarının grup şirketlerine ait olduğunun altını çizen Muhammet Şuheyp Mendi, bu avantajı tüketicilerle paylaşmanınsağlıklı kentsel dönüşümün de önünü açacağını söyledi. 

 

Sevenforlife Acıbadem projesinin mülk sahiplerine ayda en az bin beşyüz liralık yakıt- aidat tasarurrfu sağlayacağına da sözlerine ekleyen Muhammet Şuheyp Mendi, ruhsat alanlarında inşa edilecek yeni projelerde de aynı yöntemi uygulamaya hazır olduklarını söyledi. 

 

İstanbul'un 1. derecede riskli deprem bölgesi üzerinde bir kent olduğunu hatırlatan Mendi, olası bir depremde sıfır risk taşıması bakımından da tercih edilmesi gereken bir seçenek olduğunu söyledi. Mendi bu konuda, “Depremin yol açabileceği olası bir yıkımda doğalgaz hatlarında meydana gelebilecek bir sıkışma, patlama ve yangın nedeni olabilir. Oysa jeotermalin böyle bir riski yok. Dolayısıyla deprem riski taşıyan bir kent için en sağlıklı seçenek” dedi.

 

Jeotermal ısınmanın, doğalgaza göre çok ekonomik olduğuna da dikkat çeken Muhammet Şuheyp Mendi, “Kaldı ki jeotermal enerji milli bir kaynak. Elde edebilmek için dışa bağımlılık söz konusu değil. Yaygınlaşması kentlerin ısınması için ithalata ödenen faturaların azalması, milli servetin yurt içinde kalması anlamını taşımaktadır” diye konuştu. 

 

Seven Four Life Acıbadem de 1 milyon TL ye 1+1! Yeni Proje!

 

2018'de teslimlerinin başlaması planlanan  Seven Four Life Acıbadem  projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer veriliyor.  Projede yer alan 1+1 daireler 1 milyon TL'den, 2+1 daireler 1 milyon 700 bin TL'den, dubleks daireler ise 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

 

Acıbadem Seven Four Life  projesinde fitness merkezi, spa, termal tesis, havuzşar, restaurant, hamam ve sauna gibi çeşitli sosyal olanaklar da bulunuyor. 

 

Seven Four Life iletişim:
Web: sevenfourlifeacibadem.com
Tel: 444 7 410 


projeye sor



Geri Dön