19 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar Maltepe projesi!

Seyr-i Adalar Maltepe projesi!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Seyr-i Adalar Maltepe projesi sosyal alanları arasında; bay-bayan sauna ,basketbol sahası, süs havuzu, kamelyalar, çocuk parkı, çocuk kulübü 2 kat kapalı otopark, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş alanları, hobi salonu ve güvenlik mevcut...



Seyr-i Adalar Maltepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede konut sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün.


Tek bloktan oluşan Seyr-i Adalar Maltepe ne zaman teslim sorusunun yanıtı için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Dairelerin alanlarının 122 metrekareden başladığı Seyr-i Adalar Maltepe projesi,  Yapı Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış sürecine devam ediliyor.


Toplam 120 adet dairenin yer aldığı Seyr-i Adalar, 24 bin 280 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanıyor. Projede yer alan konutların alanları maksimum 168 metrekareye kadar yükseliyor.


Seyr-i Adalar Maltepe projesi kapsamında;  bay-bayan sauna ,basketbol sahası, süs havuzu, kamelyalar,  çocuk parkı, çocuk kulübü 2 kat kapalı otopark, bay-bayan fitness salonu, yürüyüş alanları, hobi salonu ve güvenlik gibi sosyal imkanlar sunuluyor.


Seyr-i Adalar adres: Ofisim İstanbul İş Merkezi, Tugay Yolu Cad.

N:20, B Blok K:16 Maltepe / İstanbul


 Seyr-i Adalar iletişim:

Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön