25 / 04 / 2024

Seyran Şehir Kayabaşı ev fiyatları!

Seyran Şehir Kayabaşı ev fiyatları!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir Kayabaşı ev fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Makro & Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen proje 25 bin metrekarelik alanda hayata geçiriliyor.



Seyran Şehir Kayabaşı ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar mevcut. 


Başakşehir  Seyran Şehir  Konutları Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Arsa alanı 25 bin metrekare olarak belirlenen Seyran Şehir Rezidans İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de, Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. 


Yılbaşından itibaren fiyatlarına Emlak Konut onaylı yüzde 20 zam uygulanacak olan Seyran Şehir Kayaşehir'de 220 adet daire bulunuyor. Projede konutların büyüklükleri minimum 121 metrekare, maksimum 326 metrekare olarak tasarlandı. 


Seyran Şehir Kayabaşı ev fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Projede buhar odası, fitness merkezi, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanları sunuluyor. 


Makro-Akyapı Seyran Şehir satış ofisi

Telefon: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön