26 / 04 / 2024

Seyran Şehir projesi! Bu ay içinde satışta!

Seyran Şehir projesi! Bu ay içinde satışta!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir projesi bu ay içinde satışa çıkacak. Makro İnşaat ve Akyapı'nın ortak projesi Seyran Şehir Kayabaşı'nda 248 adet konut ve 66 dükkan bulunuyor...




Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı işbirliğiyle inşa ediliyor.  Seyran Şehir  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda yükseliyor. Seyran Şehir projesi 23 bin 170 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Konut ve ticari alanların yer aldığı Seyran Şehir projesinde 248 adet konut ve 66 adet ticari ünite bulunuyor. Seyran Şehir projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Seyran Şehir projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Seyran Şehir projesi Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında inşa edilecek.


Seyran Şehir projesi 7 blok olarak inşa ediliyor. Seyran Şehir projesinde bloklardan dört tanesi 4 katlı olarak tasarlanırken, diğer bloklar yüksek katlı olarak belirlendi. 


Seyran Şehir projesinin tanıtım ofisi ile 28 70 71'i arayarak görüşebilirsiniz. Seyran Şehir projesi içerisinde spor alanları, fitness center, sauna, yüzme havuzu, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları yer alıyor. 


Seyran Şehir projesi iletişim

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com


projeye sor



Geri Dön