23 / 04 / 2024

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.




Sezen Aksu’nun son dönemde satın aldığı gayrimenkullerden yana yüzü bir türlü gülmüyor. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Sezen Aksu, sahibi olduğu ve bir dönem şair Mehmet Akif Ersoy’un da yaşadığı Beylerbeyi’ndeki evini güzellik merkezi olarak kullanması için manikürcüsüne kiraya verdiği Mart'ta ortaya çıkmıştı. Haberlerden hemen sonra işyeri, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi.

Sanatçının İzmir’in Karaburun ilçesindeki Manal Koyu’nda yer alan lüks villasının havuzu da geçen sene ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Karaburun Belediyesi tarafından mühürlenmişti.

Haziran'da ise havuzun inşaatı usulsüzce tamamladığı ve denizin içine doğru da 50 metrelik atık su boru hattı döşendiği ortaya çıktı.İhbarların üzerine yetkililer, boru ve bağlantılarını söküp yeniden havuzu mühürledi.

Bir ayda fiyatını arttırdı 


Sezen Aksu, yaşanan tüm bu olumsuz olaylardan sonra İzmir’deki villasını satma kararı aldı. Villası için geçen ay 5.5 milyon lira isteyen Aksu’nun, şimdilerdeyse fiyatı 6.5 milyon liraya çıkardığı öğrenildi.

Karaburun Belediyesi tarafından mühürlenen havuzun da gerekli arıtma işlemleri yapıldıktan sonra tekrar açılabileceği öne sürüldü. Aksu’nun Manal Koyu'daki villasının havuzundan denize 50 metrelik boru döşendiği ve denize atık bırakıldığı tespit edilmişti.

 

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!


Geri Dön