28 / 03 / 2024

SFT, otomatik kapı sistemlerini Sivas'a taşıdı!

SFT, otomatik kapı sistemlerini Sivas'a taşıdı!

Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, "Farklı mekânlar için kalıcı seçenekler" sloganı ile 2005 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor...



Gülistan TOR SİVAS Özellikle otomatik kapı sistemleri alanında faaliyetlerini yürüten SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, çalışmalarıyla Sivas'taki firmaların dışa bağımlılığını önlemeyi hedefliyor. 


Sivas 4 Eylül Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon, "Farklı mekânlar için kalıcı seçenekler" sloganı ile 2005 yılından bu yana müşterilerine hizmet veriyor. Özellikle otomatik kapı sistemleri alanında adından sıkça söz ettiren firma, bu alandaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Faaliyetleri hakkında bilgi veren SFT Alüminyum Yapı Otomasyon Sistemleri Şirketi Yöneticisi İlker Korkmaz, otomatik kapı sistemleri ve alüminyum doğrama sistemleri üzerine çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi. 


Korkmaz, "Kısa sürede kapı sistemleri üretiminde Sivas'ta pazarın yüzde 50'sine hakim olduk" bilgisini verdi. Öz sermaye ile kurulu bir şirket olduklarını ifade eden Korkmaz, "Üretimimizle, Sivas'taki firmaların otomatik kapı sistemlerinde dışa bağımlılığını önlemeye çalıştık. 


Otomatik kapı sistemlerinde; garaj kapıları, mağaza kapıları, hangar kapılan, büyük fabrika girişleri, bahçe kapılan, alüminyum kapı- pencere, merpen profilleri, cam balkon uygulama ve montajını yapıyoruz. 


Ayrıca, alüminyum doğrama cephe sistemleri, silikon cephe ve kapaklı cephe, kompozit panel işlemesi, işyerleri ve mağaza doğramalan yapıyoruz. Ağırlıklı olarak fabrika giriş kapılan imale diyoruz" diye konuştu. Yapı otomasyon sistemleri kapsamında yurt geneline çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Korkmaz, "Geçtiğimiz yıl kendi bünyemizde otomatik kepenk imalatına başladık. 


Ayrıca Irak, Yunanistan, Gürcistan ve Türkmenistan'a dolaylı olarak fotoselli kapı ihracat yapıyoruz" dedi. 

İnşaat sektöründeki gelişmelerin ve büyümenin sektöre olumlu yansıdığına değinen Korkmaz, "Sektörün geleceğini parlak görüyorum. Otomatik kapı sistemlerinde profesyonel firmalarla çalışıyoruz. 


Hammaddeyi  İzmir  ve İstanbul'daki tedarikçi firmalardan temin ediyoruz. Sivas'ta 16. Bölge Karayollan Müdürlüğü ne ait bakım evleri ve atölyelerinin kapılarını biz yaptık. Şu anda çalışmalan devam eden Hızlı Tren Projesi yapımında faaliyet gösteren Betontravest fabrikasının kapılan, Sivas OSB'de bulunan birçok fabrikalann fabrika kapılannı biz yaptık. İç Anadolu Bölgesi'nde 16. Bölge Karayolları Müdürlüğü'nün kapı sistemlerini yaparak kapı sistemlerinde bölgenin en büyük projesini gerçekleştirmiş bulunuyoruz" açıklamasını yaptı. 


Dünya 


Geri Dön