29 / 03 / 2024

SGK 4 ilde 6 adet gayrimenkul satıyor!

SGK 4 ilde 6 adet gayrimenkul satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Burdur, Sinop, Balıkesir, Tekirdağ'da yer alan 6 adet arsayı toplam 34 milyon 429 bin TL muhammen bedelle 12 Ağustos 2014 tarihinde ihale edilecek...




Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 4 ilde bulunan 6 gayrimenkulün satışını açık arfırma usulüyle yapacak. Gayrimenkul satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Burdur, Sinop, Balıkesir ve Tekirdağ'da bulunan 6 taşınmazın satışı açık artırma usulüyle 12 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirecek. Gayrimenkuller için muhammen bedel 683 bin TL ile 11 milyon 720 bin TL arasında olacak. 

İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, idarenin adresinde bedelsiz olarak görebilecekler. Teklif ve belgeler, ihale günü, ihale saatine kadar ihalenin yapılacağı Adakale Sokak Kızılay/Ankara (Sosyal Güvenlik Kurumu inşaat ve Emlak Daire Başkanlığı) adresine teslim edilecek. İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilecek. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilecek. ihale gün ve saatinden sonra idareye ulasan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmayacak. 


Günboyu


Geri Dön