19 / 04 / 2024

SGK'dan 34 milyon 429 bin TL'ye 4 ilde satılık arsa!

SGK'dan 34 milyon 429 bin TL'ye 4 ilde satılık arsa!

Burdur, Sinop, Balıkesir ve Tekirdağ'da olmak üzre 4 ilde yer alan arsaların satışı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından 12 Ağustos 2014 Salı günü ihaleye çıkıyor...



Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde, Balıkesir Burhaniye Geriş Mahallesi'nde ve Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 34 milyon 429 bin TL bedelle satıyor. 


Arsaların ihalesi 12 Ağustos 2014 günü saat 09.00 ile 16:00 arasında açık arttırma usulüyle yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler 50 TL şartname bedeliyle katılım yapabiliyor.


İhale İlanı


SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde, Sinop Merkez Ada Mahallesi, Balıkesir Burhaniye Geriş Mahallesi'nde Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar 34.429.000 TL bedelle satılacak.


Adresi: Adakale sokak No:3 Kızılay/Ankara Sosyal Güvenlik Kuruu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı


Yüzölçümü: 1.743,81 metrekare ile 51.122,93 metrekare arasında


Şartname Bedeli: 50,00 TL


Satış Günü: 12.08.2014 09:00 ile 16:00 arası


Satış Yeri: Adakale sokak No:3 Kızılay/Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı


İhale Şartları:


Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine 

göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır. 


 Kurumumuz 2886 Devlet İhale Kanununa tabi olmayıp gayrimenkul satış ihalesini yapıp yapmamakta tamamen serbesttir. Satış ihalesi ile ilgili verilen bilgiler 

taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi mahiyetindedir. 


İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilir. Satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen Şartname satın alma bedeli; tahsilata yetkili bankalara “Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma” talebiyle müracaatta bulunarak, “Beyana dayalı Tahsilat” menüsünden T.C. Kimlik Numarası veya Vergi Numarası ile 1008 kodundan yatırılarak, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı Adakale Sok.No.30 Kızılay/ANKARA adresinden alınması zorunludur. 


Teminat olarak, Devlet İhale Kanunu ile Kamu İhale Kanununda belirtilen tedavüldeki Türk parası, 19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık Kanunu kapsamındaki kurum ve kuruluşlar tarafından verilen süresiz kesin teminat mektupları, Resmi Gazete ’de belirlenen günlük bedelleri üzerinden Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen devlet iç borçlanma senetleri ve bu senetlerin yerine geçen belgeler kabul edilir. Başka teminatlar kabul edilmez. 


Teklif ve belgeler, İhale günü, İhale saatine kadar ihalenin yapılacağı Adakale Sokak No:30 Kızılay/ANKARA (Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı) adresine teslim edilecektir. Daha fazla bilgi almak isteyenler Kuruma ait 0 312 585 61 43 / 585 61 45 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler. 


İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilir. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son 

ve kesin teklif olarak kabul edilir. İhale gün ve saatinden sonra İdareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmaz. 


İlanın tam metni için tıklayın 


Geri Dön