29 / 03 / 2024

SGK’dan satılık kelepir garajlar!

SGK’dan satılık kelepir garajlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) “garaj” satmaya hazırlanıyor. SGK prim borçlarının ödenmemesi nedeniyle haczettiği garajları 14 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak.



Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) prim borçlarının ödenmemesi nedeniyle el koydupu garajları 14 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak. Hürriyet Gazetesi'nden Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre; kurumun satış listesinde, bağlar, araziler, fındık bahçeleri ve apartman daireleri de yer alıyor. 

SGK’nın ihalelerde satacağı garajlar, Gaziantep Şehitkamil ilçesinde yer alıyor. İnternetten açıklanan ihale duyurularına göre, garajlardan 2’si Emek Mahallesi’ndeki Şükran Apartmanı’nda 20 ve 14 no’da bulunuyor. Garajların her biri ise 15 bin liradan satışa çıkıyor. Her biri bodrum katında olan ve takriben 15 metrekare olan iki garajın da ilk ihalesi 17 Temmuz’da gerçekleşecek. İlk ihalede istenilen rakama ulaşılmaması halinde ise, 24 Temmuz’da ikinci bir ihaleye çıkılacak. İhaleyle satışı yapılacak olan diğer garajlar ise, Güvenevler Mahallesi Günay Apartmanı’nda, Büyükbeşe Apartmanı’nda, Gül Apartmanı’nda ve Gazi Mahallesi’ndeki Fulya Apartmanı’nda bulunuyor. İhale yoluyla satışı gerçekleştirilecek garajların toplam sayısı ise 8 olarak açıklandı. 

Satılacak gayrimenkuller arasında Düzce’de bir fındık bahçesi de bulunuyor. 95 bin 688 TL’lik satışa esas değeri olan fındık bahçesi, Bakacak köyünde yer alıyor. Bir diğer taşınmaz ise Manisa’da bulunan bahçeli kagir ev ve müştemilatı. 20 yıllık bir yapının bulunduğu arsa, ihaleyle satılacak. SGK’nın ilana çıktığı ihaleler arasında bir de zeytinlik bulunuyor. Söz konusu zeytinlik için ilk ihale, 2 Temmuz’da yapıldı.


Geri Dön