26 / 04 / 2024

SGK'dan satılık yolcu uçağı!

SGK'dan satılık yolcu uçağı!

Borçlarını tahsil edemeyince Onur Air'e ait yolcu uçağını haczeden Sosyal Güvenlik Kurumu 26 Ekim'de ihaleye çıkıyor.



Onur Air'e ait Airbus A321 tipi yolcu uçağı SGK tarafından satışa çıkarıldı. İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından borç sebebiyle hacz edilen yolcu uçağının satış fiyatı 80 milyon lira olarak belirlendi.

ilan.gov.tr sitesinde yer alan ilana göre Onur Air'e ait olan TC-OEA kuyruk tescilli Airbus A321 modelinde yolcu uçağını borcuna mahsuben hacz eden SGK uçağı satmak için ihaleye çıkacak.

Airbus A 321 tipi uçak için yapılacak birinci açık artırma 26 Ekim Çarşamba günü saat 11.40-11.45 arasında Yenişehir Mahallesi, Kardelen Sokak No:10 Pendik/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek. İlk açık arttırmada alıcı bulunamaması halinde ikinci artırma 27 Ekim Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön