19 / 04 / 2024

SGK'lı olmayanlar dikkat! Ayda 1.601 lira ödeyerek emekli olabilirsiniz! İşte emekli olma şartları...

SGK'lı olmayanlar dikkat! Ayda 1.601 lira ödeyerek emekli olabilirsiniz! İşte emekli olma şartları...

Milyonlarca çalışan, emeklilik hayali kurarken, çalışmayan vatandaşlar da nasıl emekli olabileceklerinin yanıtını araştırıyor. Ayda 1.601 TL'ye emeklilik fırsatı sunuluyor. İşte merak edilenler...



Milyonlarca çalışan, emeklilik hayali kurarken, çalışmayan vatandaşlar da nasıl emekli olabileceklerinin yanıtını araştırıyor. Emekli olmak için yasalar tarafından yaş, yıl ve prim olacak şekilde 3 şartın yerine getirilmesi isteniyor. Yıl için belirli bir süre sigortalı olunması gerekirken, yaş şartı işe giriş tarihine ve prim ise işe giriş tarihi ile günlük şekilde ödenerek karşılanıyor.

SGK lı olmayanlar dikkat! Ayda 1.601 lira ödeyerek emekli olabilirsiniz! İşte emekli olma şartları...

Çalışmayan vatandaşlar, nasıl emekli olabileceklerini araştırıyor. Bu kapsamda primlerinizi bir iş yerinde çalışarak, kendi iş yerinizi kurarak ya da borçlanarak ödeyebiliyorsunuz. Bir de isteğe bağlı sigorta sistemi bulunuyor.

Peki isteğe bağlı sigorta nedir? Çalışmadan prim ödenir mi? İşte ayrıntılar...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön