26 / 04 / 2024

Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Firma: Soyak Yapı

Proje: Siesta Oxygen

Siesta Oxygen ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.




Soyak  Siesta Oxygen  Projesi İzmir 'de yaşama geçiriliyor. Siesta'nın 5. etabı olarak yükselen proje  Soyak Yapı  imzası taşıyor.


Siesta Oxygen ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Siesta Oxygen ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


2 bin 300 dairenin yer aldığı Soyak Siesta projesi 130 milyon lira yatırım bedeli ile yükseliyor.


Soyak Siesta Oxygen  İzmir  Projesi 'nde fiyatlar 118 bin 500 liradan başlıyor. 


Siesta Oxygen satılık daire tipleri: 50 metrekare 1 oda 1 salon daireler,  90 metrekare 2 oda 1 salon daireler, 120 metrekare 3 oda 1 salon daireler, 200 metrekare 4 oda 2 salon daireler,  bahçeli dubleks, bahçe ve çatı teraslı daireler.


İzmir Soyak Siesta Oxygen ödeme planı kapsamında yüzde 1 oranında peşinat ödeniyor. Ayrıca KDV oranı da yüzde 1. Projenin toplam arsa alanı 26 bin metrekare olarak belirlendi. 


Soyak Siesta Oxygen Projesi kapsamında;  dinlenme alanları, oyun alanları, tenis kortu, fitness center, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları bulunuyor.


Siesta Oxygen ne zaman teslim?

Siesta Oxygen ne zaman teslim sorusunun yanıtı ve Soyak Siesta Oxygen görselleri için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


İzmir Soyak Siesta Oxygen nerede: zmir Soyak Siesta Oxygen adres : 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir


Soyak Siesta Oxygen iletişim:

Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr




projeye sor



Geri Dön