26 / 04 / 2024

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün!

Hürriyet’in öncülük ettiği, gayrimenkul sektörünü aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards başvurularında son gün bugün…



Türkiye’de inşaat, yapı ve gayrimenkul sektörlerinde en prestijli ödüllerden biri olan Sign of the City Awards (SotCA) için son başvurular 11 Ekim tarihine kadar yapılabilecek. Bugüne kadar 100’lerce projenin ödül almaya hak kazandığı Sign Of The City Awards, 5. yılında yine gayrimenkul sektörü açısından önemli bir rol üstlenecek. 

Projelerde kategori sınırı olmayacak, bir proje birden fazla kategoriye adaylığını koyabilecek.  Bugün son başvurular alındıktan sonra, EY Türkiye bütün başvuruların katılım koşullarıma uygunluğunu gözden geçirecek. Ön elemeden geçen projeler arasında tekrardan bir online ön eleme gerçekleştirildikten sonra jüriler, ön değerlendirmeyi gerçekleştirecek. Her kategori için 5 finalist belirlenecek. İkinci aşamayı geçen projeler bütün jüri üyelerinin değerlendirilmesine sunulacak. Jüri ile gerçekleştirilen değerlendirme sırasında başvuru yapan projelerin tüm detayları anlatılabilecek. Bütün değerlendirme süreçlerinin sonunda, her kategori için yalnızca 1 proje “Sign of the City” olarak seçilecek. 

Alkaş tarafından, 11 Aralık tarihinde organize edilen RE360 Gayrimenkul Buluşması’nın kapanışında ödüller sahiplerini bulacak. 

Sign of the City Awards için başvurular başladı!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!


Geri Dön