19 / 04 / 2024

Sika Türkiye, Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı!

Sika Türkiye, Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı!

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı. Sika, fuarda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu.



Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katılarak, sektöre katkıda bulundu. Türkiye Köprü ve İnşaat Cemiyeti tarafından 08 - 10 Ağustos tarihlerinde Hilton Bosphorus Otel’de gerçekleştirilen konferansta köprü ve tünel yapımında kullanılan malzemeleriyle dünya lideri olan Sika, bu alanda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu. 


İki gün süren konferansta; köprü yapımında ileri teknolojilerin kullanılması, köprü şartnamelerindeki en son yenilikleri, deprem ve rüzgâr gibi olağan dışı durumlar için tasarım ve yapım gerçekleştirmek, köprülerin sürdürülebilirliğini sağlamak amaçlı dayanıklılık, geçmiş köprü hatalarından öğrendiklerimiz, köprü bilgisayar teknolojileri ve analiz sistemleri, eskiyen köprülerin durum tespiti, köprü mesnet, derz ve deprem yalıtımındaki yenilikler,  köprü yapım aşamalarındaki gelişmeler ve analiz sistemleri,  tarihi köprüler ve restorasyon ile köprü bakım ve sağlık izlemesi ele alınan konular arasındaydı. Sika Almanya’da Kurumsal Sistem Mühendisi olarak görev alan Dirk Übelhör de “Çelik Köprülerde Tabliye Su Yalıtımı - Geliştirilmiş Asfalt Aderansı” konulu sunumuyla Sika ürünleri ve kullanımları hakkında bilgi verdi.

Ülkemizden ve dünyadan önemli sektör temsilcilerinin de yer aldığı konferansa 2014 yılında 30 ülkeden 300`ün üzerinde yabancı katılımcı katılmıştı. 


Geri Dön