23 / 04 / 2024

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...



Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın vaatlerinden olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Projesinin inşaatı başladı.

Silivri Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Silivri Yeni Mahalle’de start verilen yüzme havuzunun yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, temel atımı için hafriyatı alınan alanı ziyaret etti. Havuz imalatına ilişkin teknik ekipten bilgi alan Başkan Yılmaz, “Silivri’yi yüzme havuzu olmayan tek ilçe olmaktan kurtarıyoruz.” diye konuştu.

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

BAŞKAN YILMAZ: “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’nin hak ettiği noktaya ulaşacağına dikkat çekerek, “Gençlerimizle bir araya geldiğimiz her programda, Silivri’de kapalı yüzme havuzu olmayışından şikâyetçilerdi. Bizler de onlara bir söz vererek, ‘Silivri’yi İstanbul’un yüzme havuzu olmayan tek ilçesi olmaktan kurtaracağız’ demiştik. Çok şükür ki bugün kurtarıyoruz ve gençlerimize verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hızlı bir şekilde tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Gençlerimiz özlediği ve hak ettiğiniz yüzme havuzunu doya doya kullanacak. Özellikle ülkemizi ve ilçemizi, ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edecek geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz. Tabi ki sadece gençlerimiz değil, yetişkin tüm bireyler bu hizmetten faydalanabilecek. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!


Geri Dön