26 / 04 / 2024

Silivrisaray Evleri'nde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Silivrisaray Evleri'nde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor!

Her detayın 4 mevsim yaşamaya uygun olarak tasarlandığı Silivrisaray Evlerinde bulunan sosyal birimler her an, her ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte



Sitedeki dairelerin su ve ısı yalıtımı ile ısınma sistemi gibi donanımları da bu yaklaşımın bir göstergesi... Sitenin çok yakınında yer alan okul, hastane, adliye gibi kurumlar ise günlük yaşamın gerekleri açısından önemli avantajlar sağlıyor. Tüm bunların sonucu olarak Silivrisaray Evleri, Silivri sakinleri için çok cazip bir ortam sunmanın yanı sıra, İstanbul ve çevre illerden gelip, yazın 3-4 aylığına Silivri keyfi yaşayanlara da, bu keyfi tüm yıl boyunca yaşamaları imkanını veriyor.

2012 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Silivri Saray, 20 dönüm arsa üzerinde yer alıyor. 17 dönümü yeşil alana ayrılan proje 11 blokta 86 konuttan meydana geliyor. Silivrisaray Evleri, özel mimari yapısı ve 3-4 katlı binalarıyla toplu konut duygusundan çok uzak, estetik bir görünüme sahip.

Silivri Saray'da; Kapalı yüzme havuzu, otopark, 24 saat güvenlik, fitness, yürüyüş ve koşu parkuru, basketbol alanı, çocuk oyun alanları, kafeterya, kamelyalar, seyir terası , bilardo, masa tenisi, kombi, site içi dahili telefon, kablosuz internett, görüntülü diafon, su ve ısı izolasyonu mevcut.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 1/100.000 planları doğrultusunda bir yat limanı ve bir havaalanına kavuşacak olan, çeşitli üniversitelerin kampüs kurmayı planladığı Silivri, yatırım için de günümüzün ön plana çıkan bölgelerinden biri. Bu noktada; 18 ayda tamamlanacak olan Silivrisaray Evleri, sadece yaşamak için değil, yatırım yapmak için de çok doğru bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

145-150-160 metrekare normal konutlar ile 260 metrekare dubleks konutlardan meydana gelen Silivri Saray'ın her katında 2 daire yer alıyor. Silivri Saray'da konut fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede evlerin metrekare birim fiyatları ise 1.500 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişiyor.

www.silivrisaray.com

0212 728 05 32


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön