19 / 04 / 2024

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 



Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim, Siltaş Yapı’nın PR ajansı oldu. İnşaat sektöründe 20 yıllık tecrübesiyle Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park ve Siltaş Flora Park gibi çok sayıda yeni nesil projeye imza atan ve şimdi de Pendik sahilde konumlanan Siltaş Marina projesi ile dikkat çeken Siltaş Yapı, PR çalışmalarını yönetmesi için İnomist İletişim’i tercih etti.

Siltaş Yapı’ya marka ve pazarlama iletişimi, medya ilişkileri ve konu-gündem yönetimi, kriz iletişimi ve etkinlik yönetimi hizmeti verecek olan İnomist İletişim’in iş ortakları arasında; Mitsubishi Electric Türkiye, Hilti Türkiye, CLPA (CC-Link Partner Association), Çukurova Gayrimenkul, Adason Gayrimenkul Geliştirme, Adania Yatırım, L’unica Bahçe Mobilyaları ve Şua İnşaat yer alıyor.

 


Geri Dön