18 / 04 / 2024

Silverline Ankastre, Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'na sponsor oldu!

Silverline Ankastre, Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'na sponsor oldu!

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor…Silverline Ankastre’de kentsel dönüşümün önemli oyuncularından biri olarak organizasyonun platin sponsoru oldu…



Bu yıl ikinci kez Dünya Çevre Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı” kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor… 2010 yılından bu yana proje pazarında her yıl yüzde 80 büyüme kaydeden ve yüzde 11 Pazar payına sahip olan Silverline Ankastre’de kentsel dönüşümün önemli oyuncularından biri olarak organizasyonun platin sponsoru oldu…


“Yeşil Rapido 2.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”, ülkemizde yaşanan kentsel dönüşüm sürecinin tüm paydaşlarını bir araya getirerek, akılcı ve paylaşımcı çözümleri tartışmak üzere  ‘Dünya Çevre Haftası’ kapsamında 8 Haziran 2016 Çarşamba günü  Lazzoni Otel’de  düzenleniyor. Dünyanın ilk dikey ormanı Bosca Verticale projesinin yaratıcısı,  Stefano Boeri Architetti’nin kurucu ortağı dünyaca ünlü  İtalyan Mimar Stefano Boeri  Konferansta deneyimlerini aktaracak.  Konferansa; kentsel dönüşümde rol alan aktörler; kamu kurumu yetkilileri, gayrimenkul yatırımcıları yöneticileri, mimarlar, akademisyenler, sivil toplum örgütleri ve kenti adına söyleyecekleri olan “kentliler” katılacaklar. 


Silverline Ankastre,  projelere hızlı, kaliteli ve esnek çözümler üretiyor

Silverline konut sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana Türkiye genelinde toplam 6267 projede 212 bin 160 birim konutta toplam 532 bin adet ürünle yer aldı. 2016 yılında proje pazarında önemli atılımlar gerçekleştirmeyi planlayan “Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı”nın  platin sponsoru Silverline, proje pazarında yüzde 11 pazar payına sahip iken bu rakamı 2016 yılında yüzde 15'e çıkarmayı planlıyor. Güçlü üretici kimliği ile konut sektörüne adım attığı günden bu yana sektörün önemli oyuncuları arasına giren Silverline Ankastre,  projelere hızlı, kaliteli ve esnek çözümler üretiyor. Konut sektörüne özel proje ekibi ile inşaat projelerine özel çözümler ve  satış sonrası hizmetler sunan marka, hem projeyi  hem de projeden satın alma yapan nihai tüketiciyi mutlu ediyor. Projelendirme aşamasında ürünlerin uygulaması ve doğru çalışma koşullarına yönelik keşif hizmeti sağlarken, teslimatla birlikte kadrolu montaj ekibi ürünlerin hızlı ve güvenli bir şekilde montajını gerçekleştiriyor. Silverline ayrıca ev sahiplerine oturumla birlikte başlayan esnek garanti uygulaması sağlıyor. 


Sürdürülebilir enerji yaklaşımını tüm ürün gruplarında benimseyen Silverline, tasarımı günlük hayata entegre ediyor…

Tasarımın günlük hayata entegrasyonu üzerine çalışan Silverline Ankastre, günlük hayata uyum sağlayan basit ama fonksiyonel, kullanıcısı ile etkileşime geçen ürünler üzerine fokuslanıyor. Marka estetik değerleri ürüne, deneyimin ve fonksiyonun doğal bir sonucu olarak en yalın haliyle entegre ediyor. Silverline güncel trendlerin detaylı analizi sonucu ulaştığı tasarım stratejisini simple + olarak adlandırdığı tasarım felsefesi kapsamında yönetiyor. Bu felsefe kullanıcısına ’basit ama daha fazlası’ diyor… Modern çağda ürünler küçülüp cebe girerken artık ürünler insanlardan rol çalmıyor. Bugün kullanıcı ürüne hizmet etmek istemiyor, varlığının bile farkına varmadan, kendi hayat stiline entegre olsun istiyor. Bu noktada mutfağı baştan yorumlayan ve bu alanda cesurca hareket eden Silverline bu yıl yarattığı Designline ve Retro line koleksiyonları ile kullanıcısını tasarıma ve fonksiyona yönelik beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.  


1 Temmuz 2015 tarihinde yeni enerji yasasının yürürlüğe girmesi ile tüm havalandırma grubu ürünlerini yasal standartlara uygun hale getiren Silverline, ayrıca yasa zorunlu kılmamasına rağmen Haziran 2016 itibarı ile tüm ürünlerinde A enerji sınıfına geçen ilk ve tek marka olacak. 


Geri Dön